Barajul Mihailesti si F&H

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Adelin
Moderator
Moderator

Re: Barajul Mihailesti si F&H

Mesaj de Adelin » 27 Iun 2013, 08:41

Am vazut aseara emisiunea :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: io atata okosag nu am vazut...teoriile alea cu si despre stiuca fac tot deliciul emisiunii. Foarte tare, nu am mai vazut asa ceva niciodata! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Pe cuvant, sa stie atatea despre pesticultura....impresionant! :respekt:

Pt cine nu a vazut-o o recomand cu incredere...in primul rand pt ca e si cu mine :lol1: , desi eu nu am calcat acolo, si nici nu as calca, si decat Bendeac, Trasniti in NATO sau Las Fierbinti, mai bine nenea cu stiuca! :lol: :lol: :lol:

:wallbash:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

ticairlandezu
veteran
veteran

Mesaj de ticairlandezu » 27 Iun 2013, 20:43

Deci, cum spuneam(am avut dreptate) :wink: ...incepe sa-ti placa pe"sticla" :lol: :lol: :mrgreen: :elkgrin:
So be it :respekt:

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 28 Iun 2013, 12:32

Mah Tica ,indiferent ce i-ar placea lui Adelin ,tu incearca naibii sa vezi emisiunea cumva! O sa-ti placa :headbash:
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

ticairlandezu
veteran
veteran

Mesaj de ticairlandezu » 28 Iun 2013, 20:48

Zamfi scrie:Mah Tica ,indiferent ce i-ar placea lui Adelin ,tu incearca naibii sa vezi emisiunea cumva! O sa-ti placa :headbash:

No,no....nu vreau sa raman si eu cu "sechele"...incerc sa ma protejez :lol: :lol: :lol: :lol: ...'mi ajunge ca ai vazut-o(povestit-o) TU :mrgreen:
Asa mai bine-l rog pe Adelin, sa puna pozele cu salaii....macar vad neste poze, cu "shaloo" adevarati :wink: ...prinsi de oameni adevarati :wink:

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 28 Iun 2013, 21:17

Pai vezi la galeria lui .Odata avea si pozele alea ... :lol:
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

ticairlandezu
veteran
veteran

Mesaj de ticairlandezu » 29 Iun 2013, 09:10

Pai alea le-am vazut mai de mult :wink: ...dar n-as stii sa indentific care sunt pozele cu "pricina" :roll:
Si apoi si la el(cu riscul de a ma repeta)...exista "suspiciunea" de "Trucaj" :twisted: :twisted:
Uite(de exemplu), daca in poza asta....http://www.rapitori.ro/forum/gallery/im ... e_id=10960
I-ai fi luat pestele din "brate" :wink: ...ar ramane doar cu "degetul mijlociu" in sus :lol: :lol: :twisted: :twisted:
Deci e clar ca lumina zilei ca-i "lucrata" :lol1: :lol1: :lol1:
Oricum cel mai bine a sitetizat tot MuskMd..."eh si tu...saloul tot saloo , apa tot apa .... te mai pui la detalii :lol: "

Scrie răspuns