Barajul Mihailesti si F&H
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Barajul Mihailesti si F&H
Nu a ramas nicicum, eu am prins salaii pe Mures...fara nici o legatura cu locul unde zic baietii de la F&H ca am prins. 

Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB
WSB CLUB
Da un link
Adeline sa vedem si noi "manipularea"!!!!!
Adeline sa vedem si noi "manipularea"!!!!!
rapala the best vobler in the world
Ce link, ca e pe sticla...urmareste emisiunile de pescuit pe F&H si poate ca mai da odata emisiunea.
WSB CLUB
WSB CLUB
Nu am televizor Adeline!!!!Adelin scrie:Ce link, ca e pe sticla...urmareste emisiunile de pescuit pe F&H si poate ca mai da odata emisiunea.

rapala the best vobler in the world
Esti un om fericit!stradic scrie:Nu am televizor Adeline!!!!Adelin scrie:Ce link, ca e pe sticla...urmareste emisiunile de pescuit pe F&H si poate ca mai da odata emisiunea.![]()
![]()

WSB CLUB
WSB CLUB
Fi sigur Adeline ca o mai da in reluare , ca duar e facuta in 2013 !Adelin scrie:Ce link, ca e pe sticla...urmareste emisiunile de pescuit pe F&H si poate ca mai da odata emisiunea.
FISHING IS LIFE.
The rest just details!
The rest just details!
Am vazut azi ,partial ,emisiunea! Cu tot respectul pentru F&H ,dar chestia cu pozele lui Adelin a ...lasat mult de dorit.Asta ca sa fiu elegant
Mai ales ca cele doua poze prezentate (atat am vazut eu cel putin ) sunt cunoscute ,una parca fiind si poza de coperta la o revista la un moment dat .Un mod mai ciudat de a face reclama pentru "prietenul pescarilor" nu cred ca reusea F&H sa faca
Jenant!
La fel de jenanta a fost si prestatia personajului principal din emisiune care si-a batut joc ,la propriu, de o biata stiuca de vreo 5 kg care o tinea in grip! Pe pamant ,ca oricum avea de gand sa o faca la gratar! Pai omoar-o mai nenicule ,da dovada de umanitate fata de pestele ala! Periodic o baga iar in apa ,cica sa o spele si sa ne arate cum curg icrele din ea! Care icre erau de altfel depuse ,tot dupa spusele personajului ,ca doar de aceea a decis sa omoare stiuca! Cica isi facuse deja datoria fata de ...patron si oricum consumase deja din banii acestuia cca 60 kg de peste! Merita sa moara! Dar nu chinuita ...parerea mea.
Finalul emisiunii este apoteotic ,cu o stiuca (este parerea mea personala!) care a fost prinsa si agatata din nou in jig si scoasa la camera sa dea bine lacul !!!
Sunt un client destul de fidel al postului respectiv ,dar aceasta emisiune nu pot sa o recomad prietenilor decat la capitolul NU faceti ca ei!

La fel de jenanta a fost si prestatia personajului principal din emisiune care si-a batut joc ,la propriu, de o biata stiuca de vreo 5 kg care o tinea in grip! Pe pamant ,ca oricum avea de gand sa o faca la gratar! Pai omoar-o mai nenicule ,da dovada de umanitate fata de pestele ala! Periodic o baga iar in apa ,cica sa o spele si sa ne arate cum curg icrele din ea! Care icre erau de altfel depuse ,tot dupa spusele personajului ,ca doar de aceea a decis sa omoare stiuca! Cica isi facuse deja datoria fata de ...patron si oricum consumase deja din banii acestuia cca 60 kg de peste! Merita sa moara! Dar nu chinuita ...parerea mea.
Finalul emisiunii este apoteotic ,cu o stiuca (este parerea mea personala!) care a fost prinsa si agatata din nou in jig si scoasa la camera sa dea bine lacul !!!

Sunt un client destul de fidel al postului respectiv ,dar aceasta emisiune nu pot sa o recomad prietenilor decat la capitolul NU faceti ca ei!

Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
-
- senior
Adeline, ai avut mare noroc ca F and H nu au recurs la un trucaj, de pilda se te dezbrace sau sa te imbrace altfel...puteai aparea in uniforma de soldat rus din al doilea Razboi Mondial si cu salaii pe post de obuze katiusa....Adelin scrie:Nu a ramas nicicum, eu am prins salaii pe Mures...fara nici o legatura cu locul unde zic baietii de la F&H ca am prins.

Na, ce sa fac acuma, la tatzi n-i greu...filip_pescuitorul scrie:Adeline, ai avut mare noroc ca F and H nu au recurs la un trucaj, de pilda se te dezbrace sau sa te imbrace altfel...puteai aparea in uniforma de soldat rus din al doilea Razboi Mondial si cu salaii pe post de obuze katiusa....Adelin scrie:Nu a ramas nicicum, eu am prins salaii pe Mures...fara nici o legatura cu locul unde zic baietii de la F&H ca am prins.![]()
sa vezi atunci rasete si poante!
WSB CLUB
WSB CLUB