barajul Mihailesti ( Ilfov )

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
exu...
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de exu... » 05 Aug 2006, 18:39

tali scrie:Nu va suparati a mai fost cineva de curand in aval de barajul Mihailesti dupa zona numita "la pietre" pe gropan ca as vrea sa fac si eu o iesire duminica si as vrea sa stiu dac mai merge ca anu trecut :?: :!: Daca a mai fost cineva poate sa-mi spuna daca mai sunt asa de multi care dau la japca,pt ca anul trecut am cam avut probleme cu astfel de specimene :evil: :?: :!:
Astazi am fost "la pietre"...curgeau amindoua canale, atacuri de avat de'ti statea inima, chiar la picioarele tale, am luat si io unu'...pe canalu' mic, se dadea la somn, stationar, si am vazut cum au luat baietii unu' de 5-6k...
Jepcarii vin mereu, insa doar cind nu curg canalele este intensa activitatea lor, ei dau dupa chinez si ala nu sta in curent acu'...pe gropan, n'am fo'...
ÃŽmi plac peştele...

AndreiB
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de AndreiB » 06 Aug 2006, 10:47

Am fost ieri (sambata) in aval de baraj, vreo 2km. Cleanul a cooperat doar vreo ora imediat ce s-a luminat, dupa care a disparut. A vrut doar rotative mici (Aglia si Efzett #0 si #00, cupru). N-a pus botu' pe nici un fel de vobler sau musca.

Valentin G
junior
junior

Mesaj de Valentin G » 23 Feb 2007, 20:26

Salut,

Stie cineva care este regimul pe lacul Mihailesti (Arges) anul asta ?

Multumesc,

Valentin

ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu » 23 Feb 2007, 21:48

50 LEI ziua si 50 LEI noaptea. merita!
e buna de baie garla si de cei care n-au ce face cu 100 de lei.
e doar o parere! :D
oricum pentru cei ce nu cunoasteti balta, e frumos rau sa stai pe mal sa te uiti laoceanul planetarsi sa te intrebi o fi vreun peste in fata mea ? sau sa incerc 3 km mai incolo? ori poate mai incoace..?? :?:

Valentin G
junior
junior

Mesaj de Valentin G » 24 Feb 2007, 20:29

Multumesc Ovidiu,

Ai idee daca te lasa sa perscuiesti din barca? Stii cumva unde e locatia paznicilor?

Multumesc.

Valentin

ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu » 25 Feb 2007, 21:41

nu este permis pescuitul din barca dintr-un singur motiv. sa nu prinda pescarul.. :( ca peste din barca s-ar prinde.
sediul pandarilor nu stiu sigur unde este, vara erau la bariera de pe dreapta cum urci dinspre cornetu spre mihailesti, ianinte sa intri pe pod.

ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu » 07 Mar 2007, 20:50

revenim cu informatii calde!
noua administratie,alte conditii: anul acesta taxa este 20lei ziua si 20lei noaptea!
nu stiu daca este voie cu barca... dar recunoasteti ca ar fi tare frumos sa fie.
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...

tali
veteran
veteran

Mesaj de tali » 07 Mar 2007, 21:59

Ovidiu vorbesti serios?!!! :lol: Ai fost de curand pe acolo sau ai auzit ca atata ar fi taxa 20ron?!

costica_fishing
veteran
veteran

Mesaj de costica_fishing » 08 Mar 2007, 10:22

'catzi'as! imi fac abonament! :D
near the beer

MariusC
senior
senior

Mesaj de MariusC » 08 Mar 2007, 12:35

ovidiu scrie: sediul pandarilor nu stiu sigur unde este, vara erau la bariera de pe dreapta cum urci dinspre cornetu spre mihailesti, ianinte sa intri pe pod.
Se cam plimba baietii pe acolo. Eu am fost iarna asta de cateva ori la vanatoare la rate pe lac si am vazut ca un echipaj trece pe mal cu masina, in timp ce alt echipaj se invarte cu barca pe lac si controleaza cei cativa km de plase intinse permanent pe lac. :twisted:
Cam dificil de controlat malul cu Mihailesti, mai ales spre coada.

Scrie răspuns