barajul Mihailesti ( Ilfov )
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
mihailesti
la mihailesti este cumva inghetat?,ma intereseaza pentru o iesire la spinning,si cam in ce zona pot sa dau
-
- utilizator constant
...c am da!Apa "naspa",sa dezghetat aproape tot,ieri a fost un prieten la "puierie"..sub sat...teava+dandinete...biban...apa este scazuta....la spinn poti incerca pe la "golf"...atentie pe unde intri ca in unele locuri asfaltul este mai rau ca in "militari"...
...de control, merge ......!...taxa ;cum te intelegi...10 ron...max 20!
...de control, merge ......!...taxa ;cum te intelegi...10 ron...max 20!
-
- utilizator constant
-
- utilizator constant
Salut...am fost ieri...frumos afara...chiar superb...apa ciocolata...Draganescu zero atacuri...Posta zero.....La Pietre..un strapazan la kil si un clean la 300gr la rotativa in Oala.....Braconaj grupa mare...parasute alea alea...deci mai dureaza pana incepe...apa era sloi...La Posta in incinta balastierei crapul facea ochiuri mari dimineata....
mai vine cineva cu taxa?Mihai Epcs scrie:Salut...am fost ieri...frumos afara...chiar superb...apa ciocolata...Draganescu zero atacuri...Posta zero.....La Pietre..un strapazan la kil si un clean la 300gr la rotativa in Oala.....Braconaj grupa mare...parasute alea alea...deci mai dureaza pana incepe...apa era sloi...La Posta in incinta balastierei crapul facea ochiuri mari dimineata....
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...