Baltile de la Gogosaru-Izvoru Giurgiu inchise
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Baltile de la Gogosaru-Izvoru Giurgiu inchise
Vreau sa-i informez pe cei ce aveau in plan un pescuit la baltile gogosaru, ca incepand cu aceasta primavara, acestea au fost inchise pentru pescuitul la spinning.....Baltile inchise sunt Gogosaru 1 si 2, Draghiceanu, Nuci, Izvoru 1 si 2.
Re: Baltile de la Gogosaru-Izvoru Giurgiu inchise
Ce au in plan de au inchis pescuitul la rapitor?
- crapmaniacul
- veteran
Au inchis si ligheanele alea care musteau de salau ?nobody_01 scrie:Vreau sa-i informez pe cei ce aveau in plan un pescuit la baltile gogosaru, ca incepand cu aceasta primavara, acestea au fost inchise pentru pescuitul la spinning.....Baltile inchise sunt Gogosaru 1 si 2, Draghiceanu, Nuci, Izvoru 1 si 2.

sigur doresc protejarea populatiei de rapitori de hoardele de spiningari 

Ce mai salau am luat la Nuci...ce i-a facut sa ia decizia asta oare? 

Everyone should believe in something; I believe I’ll go fishing
de vreo 2-3 ani se rarise foarte mult salaul peste 1,5 kg; de fapt se prindea doar sub 1kg cel mai frecvent, poate se gandesc la viitorul nostru si ne vor face o surpriza placuta.....sau poate au aflat ca drilurile memorabile erau mai mult cu crapi si fotofagi de peste 5kg 

Cand am fost acum cativa ani buni prima oara pe acele balti se prindea foarte bine salau, nici nu trebuia sa stii locurile bune ca tot il dilibardeai oriunde! De vreo 4-5 ani au inceput sa le navodeasca si se jurau si pe propriile mame mai ales patronul ca nu scot salaul, de atunci au inceput sa se rareasca piesele sarite de 4-5 kg..evident cadeau la plasa! Acum 2 ani la Nuci am vazut cum au scos in jur de 800-1000 kg de salau intr-o zi de navodit , iar Vali fostul paznic de la Nuci a recunoscut ca de fiecare data scoate salau indiferent de marime, iar de atunci am rarit-o cu baltile din zona si ori de cate ori ma duceam o faceam de dragul zilelor bune din anii trecuti cu rezultate din ce in ce mai proaste! Nici la crap nu prea se mai duce lumea iar in anii trecuti nu puteai sa arunci un pai la cat de multi crapari erau! Anul trecut de foame au dat drumul la pescuit chiar si in crescatorie....evident dupa ce au plasuit-o in primavara iar cand au inchis pescuitul in toamna au plasuit-o o luna la rand! Florin paznicul de pe Draghiceanu chiar a spus sa ne luam ADIO la salau pe baltile alea....frumoase de altfel!
Iar acum le-au inchis mai mult ca sigur sa se desfasoare ei cu plasele cum vor ....pacat ca au fost niste balti extraordinare de salau Izvorul,Nuci,Draghiceanu sau Gogosari toate tineau salau frumos chiar si Izvorul cu cimitirul tinea salau frumos! Sunt destui pe forumul asta cu care m-am intalnit pe baltile alea si imi aduc aminte cu placere chiar daca eram prieteni sau nu ne feream sa pescuim pe locurile bune de fata cu ceilalti
dar ne tradau urmele
cate o guma aruncata sau un chistoc la locurile cu pricina

Pacat ca au fost superbe iar cei care au fost poate ne spun cateva recorduri pe care le-au avut de pe acele balti! Fir intins!
Iar acum le-au inchis mai mult ca sigur sa se desfasoare ei cu plasele cum vor ....pacat ca au fost niste balti extraordinare de salau Izvorul,Nuci,Draghiceanu sau Gogosari toate tineau salau frumos chiar si Izvorul cu cimitirul tinea salau frumos! Sunt destui pe forumul asta cu care m-am intalnit pe baltile alea si imi aduc aminte cu placere chiar daca eram prieteni sau nu ne feream sa pescuim pe locurile bune de fata cu ceilalti

Pacat ca au fost superbe iar cei care au fost poate ne spun cateva recorduri pe care le-au avut de pe acele balti! Fir intins!
- crapmaniacul
- veteran
Pe oriunde citesti despre balti , peste tot dai numai de istorie glorioasa, amintiri placute si nostalgii, iar destinele moderne ale baltilor merg toate numa intr-o directie si nu in aia buna ... Ma apuca depresia cu atatea vesti naspa ...
Spre ciortanizarea lor acolo se ajunge pentru ca noi pescarii de spinning suntem o masa minuscula fata de pescarii de crap care pe langa faptul ca platesc o taxa mult mai mare ca un pescar de spinning mai si hranesc pestele din balta MOCA si nu cu orice ci cu boiles-uri,pelete etc etccrapmaniacul scrie:Pe oriunde citesti despre balti , peste tot dai numai de istorie glorioasa, amintiri placute si nostalgii, iar destinele moderne ale baltilor merg toate numa intr-o directie si nu in aia buna ... Ma apuca depresia cu atatea vesti naspa ...
Mare adevar....sorin_nsk scrie:de vreo 2-3 ani se rarise foarte mult salaul peste 1,5 kg; de fapt se prindea doar sub 1kg cel mai frecvent, poate se gandesc la viitorul nostru si ne vor face o surpriza placuta.....sau poate au aflat ca drilurile memorabile erau mai mult cu crapi si fotofagi de peste 5kg
Au aflat ca foarte multi spiningari sunt tot mai putin interesati de salau.....drilurile cu crapi si mekongi sunt muuuult mai palpitante....!