Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Ideea nu este una complet deplasata, dar din pacate nu sunt sigur de sortii de izbanda realist vorbind. In alte parti mai civilizate o mana de prieteni cu ceva posibilitati materiale mai consistente se asociaza si reusesc sa cumpere in coproprietate case de vacante in zone pitoresti si sa le foloseasca in regim time sharing. Cu siguranta ca ati auzit de aceasta combinatie civilizata in care ptr sa zicem 4-5-6-7 mii euro (depinde de locatie si pretentii), fiecare investitor are ocazia sa mearga cu familia in concediu mai des, gen Delta (cu programarile de rigoare in plin sezon). Este un sistem poate nu perfect, insa are avantaje si este destul de preferat in anumite zone (Canada, Spania, la noi mai slab).sorin_nsk scrie:am putea face o asociatie de vreo 100 de oameni din cateva judete invecinate si sa ne cumparam o balta, pe care sa o populam cu capturi din alte locatii si pe care sa o pescuim doar noi, dupa reguli de C&R actuale. Am putea plati fiecare cate 1000 lei si astfel am strange o suma micuta pentru un plan atat de maret, dar nu neglijabila (era la un moment dat un anunt cu o balta de vanzare cu 15 000 euro mii - si arata OK) si am putea pescui alternativ sa nu fim 100 de insi odata pe balta......mmmm...neah.....nu ar merge.....pacat....![]()
Taxa la spinning de 120 Lei = pescuit oprit la salau intr-o formulare libera.nobody_01 scrie:Vin cu o rectificare....spinningul nu a fost interzis complet! Au marit taxa de la 30lei la 120lei....exact ca la stationar! Justificarea lor...."protejarea populatiei de salau".....
Sa nu crezi tu treaba asta Adriane ... Taxa e exageranta ptr niste strapi, dar incearca si ei marea cu degetul si dupa ce il protejeaza pe salau vreo 2-3-4 luni si malurile vor fi populate doar de ciobani cu turmele de oi, or sa renunte (parte din ei) la asa o protectie ...adrian99 scrie:sub umbrela protejarii populatiei de rapitori multi patroni ne vor "imbia"cu asemenea taxe(100+)lei
culmea,multi pescari de rapitor(care mai posteaza pe aici) sunt de acord cu asa ceva
probabil ei vor fi clientii acestor patroni
georgeborza scrie:Oare dc nu se intreaba nimeni cum au pus astia mana pe balti? Oare dc nu se intreaba nimeni dc nu primeste un bon fiscal,dupa achitarea taxei pe balta?Pana la urma tot noi cadem de fraieri........si culmea mai au si tupeul sa minta cu nerusinare.....ieri au prins.....astazi nu stiu ce se intampla.....cand de fapt baltile sunt goale.Am ajuns baieti isteti si nu tocmai rupti in fund,sa fim prostiti de niste tarani nespalati si ordinari. Oare pana cand?
Eu cu prietenii mei am facut un studiu si tat timp cat nu abuzam de "protectia consumatorului" nu avem motive sa ne plangem.sorin_nsk scrie:georgeborza scrie:Oare dc nu se intreaba nimeni cum au pus astia mana pe balti? Oare dc nu se intreaba nimeni dc nu primeste un bon fiscal,dupa achitarea taxei pe balta?Pana la urma tot noi cadem de fraieri........si culmea mai au si tupeul sa minta cu nerusinare.....ieri au prins.....astazi nu stiu ce se intampla.....cand de fapt baltile sunt goale.Am ajuns baieti isteti si nu tocmai rupti in fund,sa fim prostiti de niste tarani nespalati si ordinari. Oare pana cand?
Cercetatorii americani au facut un studiu.....bla...bla.....si cica este ceva in ADN care ne face sa fim cum suntem....![]()