vorbeste niste unii ca e prohibitie, mai sefu'!!
asa ca ..abtine-te!
balta de stiuca
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
- utilizator nou
Stiuca in Buzau?hm..
Stie cineva ceva de STIUCA de pe balta "Lunca" de la Mihailesti?
Pe saitul oficial al comunei Mihailesti se lauda ca e peste frumos pe acolo.
Si ca pe 2007 taxa era de 50 ron pe zi.
A fost cineva, a prins stiuca?
stiti ceva de conditii,capturi,etc?
Pe saitul oficial al comunei Mihailesti se lauda ca e peste frumos pe acolo.
Si ca pe 2007 taxa era de 50 ron pe zi.
A fost cineva, a prins stiuca?

stiti ceva de conditii,capturi,etc?
cu toate reclama am gasit niste informatii cum ca socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ.Ca nu e ca in reclama.La Mihailesti n am mai fost demult.
Nu mai stiu in ce situatie a fost balta sau este momentan.Tot ce ma auzit e ca au scos peste cu gramada,apoi ca au bagat,ca au scos iar si tot asa.
..
Nu mai stiu in ce situatie a fost balta sau este momentan.Tot ce ma auzit e ca au scos peste cu gramada,apoi ca au bagat,ca au scos iar si tot asa.
..
Catre domnul administrator
Apropos de prohibitie. Stimate domnule administrator Dan (a.k.a. sefu' nostru). Propun deschiderea unui topic cu subiectul (sau ceva asemanator): cum cunoastem si cum aplicam legea 192/2001 privind fondul piscicol... si ordinul ministrului privind prohibitia pescuitului. Sper ca ideea sa fie salutata si de alti membrii si sa am sustinere. Este doar o propunere oricum. Ar trebui sa abordam subiecte de genul: pe un lac privat unde se percepe taxa se pescuieste in prohibitie? (noi stim ca da) Cine retine si cine nu retine pestii si de ce? In ce dimensiuni? Bine, sunt toti in dimensiunea legala dar, au peste 3 kg in total? Ceea ce vreau sa spun este ca putem ajunge la polemici din care avem toti de castigat si asa ne autoeducam. Propun si postarea undeva la vedere a ordinului ministrului privind prohibitia pescuitului pe 2008, ca sa stie toti si sa nu zica nimeni ca n-a stiut, ca oricum "nemo censetur ignorare legem" ziceau latinii. Voi incerca sa postez cererea asta si altundeva. Fir intins.
despre Mihailesti
Am gasit pe un forum intr alta parte(nu l am mentionat de teama sa nu sune a reclama,sau a cine stie mai ce) niste discutii despre balta Lunca de ti pierea tot cheful.
Nu stiu ce sa cred.
Nu stiu ce sa cred.