balta de stiuca
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
Mersi pentru info! E imensa taxa! Poate pot veni impreuna cu cineva si sa platim taxa in doi: punem lansetele (cate 2 de fiecare) impreuna si cand vine cel cu taxa spun ca eu sunt un chibitz care se uita. Asa am facut anul trec. de 3 ori la Butimanu si a tinut mereu faza! In felul asta am dat 15 lei de caciula si nu 30! Oare s-o putea si aici?
merge "combinatia" in doi (Facau), dar dupa parerea mea este una din cele mai mari "tepe" pe care poti sa le iei la 120 Ron, trage la ore fixe daca ... trage (daca plantezi ai sanse, dar plantatul era interzis), iar "manevre" la apa ....la greu, pacat ca este o balta frumoasa si are potential, concluzionand eu unul numai calc pe la aceasta baltaFario_nebunu scrie:Mersi pentru info! E imensa taxa! Poate pot veni impreuna cu cineva si sa platim taxa in doi: punem lansetele (cate 2 de fiecare) impreuna si cand vine cel cu taxa spun ca eu sunt un chibitz care se uita. Asa am facut anul trec. de 3 ori la Butimanu si a tinut mereu faza! In felul asta am dat 15 lei de caciula si nu 30! Oare s-o putea si aici?

O balta cu stiuca, aproape de Bucuresti ar fi Buturugeni, drum si acces foarte bun, taxa era de 40 Ron/ 12h sau 60 Ron/ 24h. Eu personal am avut satisfactii pe aceasta balta la stiuca. In week-end am sa o incerc si revin cu detalii ... Fir intins!
Foarte tare!!!!taicanoe scrie:nu sunt buturugi ... acolo-i scufundata flota ... aia de tot intreaba unii de ea

ADDICTED TO SPINNING
http://spinningteambv.wordpress.com
http://spinningteambv.wordpress.com
- mitucatalin
- junior
multumim poate ne vedem anul asta pe buturugeni fire intinse noi suntem 2 micuti de 90 de kg cu un hyundai accent va astept la o cafea sau un " mic"wischy pe balta fire intinsevep75 scrie:merge "combinatia" in doi (Facau), dar dupa parerea mea este una din cele mai mari "tepe" pe care poti sa le iei la 120 Ron, trage la ore fixe daca ... trage (daca plantezi ai sanse, dar plantatul era interzis), iar "manevre" la apa ....la greu, pacat ca este o balta frumoasa si are potential, concluzionand eu unul numai calc pe la aceasta baltaFario_nebunu scrie:Mersi pentru info! E imensa taxa! Poate pot veni impreuna cu cineva si sa platim taxa in doi: punem lansetele (cate 2 de fiecare) impreuna si cand vine cel cu taxa spun ca eu sunt un chibitz care se uita. Asa am facut anul trec. de 3 ori la Butimanu si a tinut mereu faza! In felul asta am dat 15 lei de caciula si nu 30! Oare s-o putea si aici?.
O balta cu stiuca, aproape de Bucuresti ar fi Buturugeni, drum si acces foarte bun, taxa era de 40 Ron/ 12h sau 60 Ron/ 24h. Eu personal am avut satisfactii pe aceasta balta la stiuca. In week-end am sa o incerc si revin cu detalii ... Fir intins!
Eu am pescuit f mult pe Buturugeni la stiuk.Intr-adevar are agatatura, dar daca stii unde sa dai, pana la ce adancime sa lasi voblerul......., intelegeti voicipic scrie:Daca vreti pe langa 40 ron pe care ii dati sa lasati in garla si jumatate din trusa de voblere,twistere si lingurite duceti-va pe Buturugeni!!!Agatatura la 5-10 m de mal cred eu puse intentionat,din 10 locuri 8 au aceasta agatatura,nu stiu ce sunt,buturugi probabil cred ca de aici ii si vine numele![]()
![]()

Si o baie la 5-6m adancime nu strica

Daca ai vointa poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, il lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
-
- utilizator nou
O balta pe langa Bucuresti gasesc si eu care sa aiba stiuca? Post 29 februarie 2009. Multumesc de raspuns. add to mess - frunzamihai@yahoo.com