balta de stiuca

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 19 Feb 2008, 16:12

Mersi pentru info! E imensa taxa! Poate pot veni impreuna cu cineva si sa platim taxa in doi: punem lansetele (cate 2 de fiecare) impreuna si cand vine cel cu taxa spun ca eu sunt un chibitz care se uita. Asa am facut anul trec. de 3 ori la Butimanu si a tinut mereu faza! In felul asta am dat 15 lei de caciula si nu 30! Oare s-o putea si aici?

tali
veteran
veteran

Mesaj de tali » 19 Feb 2008, 16:19

din comentariile pescarilor cica merge treaba dar mie si 60ron d caciula mi se pare mult pt o balta!!! :roll:

vep75
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de vep75 » 19 Feb 2008, 21:38

Fario_nebunu scrie:Mersi pentru info! E imensa taxa! Poate pot veni impreuna cu cineva si sa platim taxa in doi: punem lansetele (cate 2 de fiecare) impreuna si cand vine cel cu taxa spun ca eu sunt un chibitz care se uita. Asa am facut anul trec. de 3 ori la Butimanu si a tinut mereu faza! In felul asta am dat 15 lei de caciula si nu 30! Oare s-o putea si aici?
merge "combinatia" in doi (Facau), dar dupa parerea mea este una din cele mai mari "tepe" pe care poti sa le iei la 120 Ron, trage la ore fixe daca ... trage (daca plantezi ai sanse, dar plantatul era interzis), iar "manevre" la apa ....la greu, pacat ca este o balta frumoasa si are potential, concluzionand eu unul numai calc pe la aceasta balta :!: .
O balta cu stiuca, aproape de Bucuresti ar fi Buturugeni, drum si acces foarte bun, taxa era de 40 Ron/ 12h sau 60 Ron/ 24h. Eu personal am avut satisfactii pe aceasta balta la stiuca. In week-end am sa o incerc si revin cu detalii ... Fir intins!

cipic
veteran
veteran

Mesaj de cipic » 19 Feb 2008, 22:05

Daca vreti pe langa 40 ron pe care ii dati sa lasati in garla si jumatate din trusa de voblere,twistere si lingurite duceti-va pe Buturugeni!!!Agatatura la 5-10 m de mal cred eu puse intentionat,din 10 locuri 8 au aceasta agatatura,nu stiu ce sunt,buturugi probabil cred ca de aici ii si vine numele :lol: :lol: :lol:

taicanoe
veteran
veteran

Mesaj de taicanoe » 19 Feb 2008, 22:21

:lol: nu sunt buturugi ... acolo-i scufundata flota ... aia de tot intreaba unii de ea :lol:
S'altare și bunăstare !

shootgun
veteran
veteran

Mesaj de shootgun » 19 Feb 2008, 22:54

taicanoe scrie::lol: nu sunt buturugi ... acolo-i scufundata flota ... aia de tot intreaba unii de ea :lol:
Foarte tare!!!! :lol: :lol: :lol:

mitucatalin
junior
junior

Mesaj de mitucatalin » 20 Feb 2008, 13:31

vep75 scrie:
Fario_nebunu scrie:Mersi pentru info! E imensa taxa! Poate pot veni impreuna cu cineva si sa platim taxa in doi: punem lansetele (cate 2 de fiecare) impreuna si cand vine cel cu taxa spun ca eu sunt un chibitz care se uita. Asa am facut anul trec. de 3 ori la Butimanu si a tinut mereu faza! In felul asta am dat 15 lei de caciula si nu 30! Oare s-o putea si aici?
merge "combinatia" in doi (Facau), dar dupa parerea mea este una din cele mai mari "tepe" pe care poti sa le iei la 120 Ron, trage la ore fixe daca ... trage (daca plantezi ai sanse, dar plantatul era interzis), iar "manevre" la apa ....la greu, pacat ca este o balta frumoasa si are potential, concluzionand eu unul numai calc pe la aceasta balta :!: .
O balta cu stiuca, aproape de Bucuresti ar fi Buturugeni, drum si acces foarte bun, taxa era de 40 Ron/ 12h sau 60 Ron/ 24h. Eu personal am avut satisfactii pe aceasta balta la stiuca. In week-end am sa o incerc si revin cu detalii ... Fir intins!
multumim poate ne vedem anul asta pe buturugeni fire intinse noi suntem 2 micuti de 90 de kg cu un hyundai accent va astept la o cafea sau un " mic"wischy pe balta fire intinse

hades
veteran
veteran

Mesaj de hades » 20 Feb 2008, 16:17

cipic scrie:Daca vreti pe langa 40 ron pe care ii dati sa lasati in garla si jumatate din trusa de voblere,twistere si lingurite duceti-va pe Buturugeni!!!Agatatura la 5-10 m de mal cred eu puse intentionat,din 10 locuri 8 au aceasta agatatura,nu stiu ce sunt,buturugi probabil cred ca de aici ii si vine numele :lol: :lol: :lol:
Eu am pescuit f mult pe Buturugeni la stiuk.Intr-adevar are agatatura, dar daca stii unde sa dai, pana la ce adancime sa lasi voblerul......., intelegeti voi :wink:

Si o baie la 5-6m adancime nu strica :twisted: ( a se intelege vara)
Daca ai vointa poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, il lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

bebe13
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de bebe13 » 22 Feb 2008, 20:41

balta de la buturugeni este buna dar nu face abonament daca vrei te poti intelege cu Onel admin dar am auzit ca mai este una pe acolo Balta lu' Florin stie cineva?

frunzamihai
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de frunzamihai » 29 Feb 2008, 13:11

O balta pe langa Bucuresti gasesc si eu care sa aiba stiuca? Post 29 februarie 2009. Multumesc de raspuns. add to mess - frunzamihai@yahoo.com

Scrie răspuns