Balta de rapitor in Tara Romaneasca?????

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

muffintop
junior
junior

Balta de rapitor in Tara Romaneasca?????

Mesaj de muffintop » 16 Oct 2005, 14:32

salutari,

caut si eu o balta de rapitor la sud de carpati. orice rapitor, numai sa fie mult. in sistem catch & release, nu conteaza. si ar mai trebui sa mai aiba si un hotel sau ceva chiar pe mal, sa pot pescui toata ziua si in acelasi timp sotia daca se mai satura de aruncat sa poata trage un pui de somn sau alte alea.... si eu sa pot arunca in primele 10 minute din momentul in care ma trezesc dimineata.... pretul nu conteaza. distanta iarasi nu conteaza. numai sa fie asa cum isi doreste orice pescar sa fie o balta.

va multumesc.

Armand
veteran
veteran

Mesaj de Armand » 17 Oct 2005, 10:36

Daca vrei o super balta de pescuit rapitor du-te pe Sarulesti!
Daca spui ca nu conteaza suma si vrei sa pescuiesti Catch&Release.
Raduta are oferte numai pentru straini dar presupun ca daca ii dai aceiasi bani nu are nimik de comentat.
Oferta o poti gasi aici:http://www.radutalake.ro/index.php?Article=33
Nu fac nici un fel de reclama nimanui dar imi place ca exista oameni care stiu si sa protejeze nu numai sa distruga!!!
Spining....Prea bun ca sa fie light...

muffintop
junior
junior

Mesaj de muffintop » 19 Oct 2005, 11:18

mersi mult de tot ptr idee, am sa incerc. mai are si altceva in afara de salau??? chiar are atat de mult peste balta???

mersi inca o data si astept si restul lumii cu idei noi...

Armand
veteran
veteran

Mesaj de Armand » 19 Oct 2005, 11:23

Din ce am vazut pe la emisiuni, mai este stiuca(adusa din delta), somn si biban.
Desi erau inapti cei care faceau emisiunea am vazut capturi frecvente de salau 1-2 kg, biban de 1kg, stiuca 4 kg.
Spining....Prea bun ca sa fie light...

mihaimircea
veteran
veteran

Mesaj de mihaimircea » 19 Oct 2005, 16:14

La sarulesti este salau mult si frumos. Si bibi frumos

Am fost de curand (nu la rapitor). Ca pescar roman normal, nu ai voie la rapitor sub nici o forma (bibi e incadrat la albitura) deci nu faci spinning la zona dee 40 lei.

Se ia bibi frumos la rama si unii pe care ii durea la dos de regulament luau salai de peste 2 kile la bucatica. Dar daca te-a prins paznicu (sunt dotati cu binocluri) te-ai ras.
Iarna nu-i ca vara.... dar incet incet ajunge sa fie.

muffintop
junior
junior

sarulesti??? atat???

Mesaj de muffintop » 08 Dec 2005, 02:11

domnilor, la sarulesti e 1500 eur abonamentul pe an cu 30 partide de pescuit. la zi nu se poate plati, ceea ce mi se pare mai mult decat de prost gust... adica dau 1500 eur si dupa aia vad ca nu e peste, sau cum? macar o partida acolo de test, ceva...

oricum, revin cu intrebarea generala: MAI EXISTA VREUN BIBAN SAU VREO STIUCA IN JURUL BUCURESTIULUI??? fara salau, va rog. cand vad cauciucele ma ia cu "tremurici"....

chiar as aprecia orice idee in acest sens (eu am fost pe valea vlasiei, caldarusani, buftea recent si nu merge nici una). vine wikendu' si ma mananca palma.... :roll:
get a job and xxx more -- www.ejobs.ro

ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu » 08 Dec 2005, 08:33

un biban sau chiar mai multi sunt pe gostilele. taxa acceptabila. se pescuieste din barca.
se prinde biban, salau, stiuca; dar n-as jura ca se prinde mult asa cum precizai.
o balta cu asemenea conditii,cred ca nu mai exista. e grav ca am ajuns sa cautam o balta unde sa prindem niste bibani (mai mari ca degetul)

muffintop
junior
junior

alegere simpla.

Mesaj de muffintop » 08 Dec 2005, 14:36

uitandu-ma pe net si citind atent forumul de ceva luni de zile, am ajuns la concluzia ca ptr rapitor ar trebui teoretic sa merg pe gostilele sau pe caldarusani. voi pe care ati alege-o???

mersi mult de sugestii.

muffintop
junior
junior

numere de telefon???

Mesaj de muffintop » 08 Dec 2005, 14:42

si daca se oboseste cineva sa imi raspunda la intrebarea de mai sus, sunteti draguti sa imi dati si nr de tel de la cele 2 balti ca sa opresc o barca ptr sambata???

merci

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 08 Dec 2005, 15:22

La Gostilele am fost eu acum o luna si era jale. Nu stiu nimic de Caldarusani, dar decat ceva sigur prost mai bine ceva necunoscut ;).
Cu lacrimi Bastus!

Scrie răspuns