Balta de rapitor in Tara Romaneasca?????
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
- costica_fishing
- veteran
Are peste si Gostilele! Incearca cel putin 10 partide, pe locuri diferite, din barca si neaparat la jeliboane. S-ar putea sa ai surprize.
Cu siguranta pestele se imputineaz pe zi ce trece si a fost navodita la greu! Dar, din cauza locurilor cu agatatura multa, inca mai are peste!
Oricum, 10 partide ca sa dibuiesti 2-3 locuri, nu e chiar la indemana oricui! pe mine nu me face tocmai fericit!
Cu siguranta pestele se imputineaz pe zi ce trece si a fost navodita la greu! Dar, din cauza locurilor cu agatatura multa, inca mai are peste!
Oricum, 10 partide ca sa dibuiesti 2-3 locuri, nu e chiar la indemana oricui! pe mine nu me face tocmai fericit!
near the beer
La caldarusani au mai fost in ultimul timp baieti care au si prins (nu stiu sigur ce ) dar sunt dintre cei care bateau f. des gostilele si care au si scris articole despre gostilele;se pare ca au schimbat balta.
Barci stiu ca are destule deci nu e nevoie de tel. anterior
Caldarusani are stiuca,somn,biban iar descoperirea cea mai noua a fost salaul chiar la concursurile din ultimul timp peste care disparuse in ultimii ani
Biban se poate prinde f.mult dar mic pe pantelimon. lacul morii ,mihailesti, floreasca de asemenea
Barci stiu ca are destule deci nu e nevoie de tel. anterior

Caldarusani are stiuca,somn,biban iar descoperirea cea mai noua a fost salaul chiar la concursurile din ultimul timp peste care disparuse in ultimii ani

Biban se poate prinde f.mult dar mic pe pantelimon. lacul morii ,mihailesti, floreasca de asemenea

multumesc!
si spuneti ca la caldarusani nu e nevoie de telefon inainte? au chiar asa de multe barci?
get a job and xxx more -- www.ejobs.ro
am incercat....
azi am fost pe caldarusani. cam slabuta treaba, asta ca sa folosesc un ton optimist... si un vant!.... si rece!...
mersi,
chiar ma gandeam sa incerc si acolo.... sa vad daca gasesc un wikend cu ceva soare... ca de acum e cam frigut....
noroc
chiar ma gandeam sa incerc si acolo.... sa vad daca gasesc un wikend cu ceva soare... ca de acum e cam frigut....
noroc