Balastiera APA
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
[quote="georgel_spin"]
Iar in ceea ce priveste pescuitu meu la apa ,am sa-l las pe toamna si poate SF imi va fi ghid....?poate suna si a invitatie
multam ca te-ai deranjat sa scrii si numa fire intine!!![/quote]
Chiar voiam sa-ti recomand 15 octombrie pina in decembrie ca perioada optima , din toate punctele de vedere . De ghid nu am cum sa fac , is plecat de citiva ani din tara si acuma pescuiesc doar in apa sarata , asta este .
Fir Intins!!!
Iar in ceea ce priveste pescuitu meu la apa ,am sa-l las pe toamna si poate SF imi va fi ghid....?poate suna si a invitatie
multam ca te-ai deranjat sa scrii si numa fire intine!!![/quote]
Chiar voiam sa-ti recomand 15 octombrie pina in decembrie ca perioada optima , din toate punctele de vedere . De ghid nu am cum sa fac , is plecat de citiva ani din tara si acuma pescuiesc doar in apa sarata , asta este .
Fir Intins!!!
- Petru B.GD.N
- senior
balastiera ap
in legatura cu pescuitul la balastiera apa....
peste exista stiuca ,salau,clean ,platica
am prins de toate
avantajul pescarului il constitutie faptul ca nu se poate si nu s-a putut
bracona -adincimea apei la mal 2 metri faci citiva pasi si apa trece usor de 15 metri
am prins mai nou clean frumusel la pescuitul la musca este super
se poate prinde rapitori la orice momeala vobler,lingura ,twister
daca mai aveti intrebari ...
peste exista stiuca ,salau,clean ,platica
am prins de toate
avantajul pescarului il constitutie faptul ca nu se poate si nu s-a putut
bracona -adincimea apei la mal 2 metri faci citiva pasi si apa trece usor de 15 metri
am prins mai nou clean frumusel la pescuitul la musca este super
se poate prinde rapitori la orice momeala vobler,lingura ,twister
daca mai aveti intrebari ...
Apa mai are de oferit pescuieli faine. vara nu prea ai ce gauta datorita parcilor de putere prea mare pt un lac, dar la noi nu te mai mira nimic. daca vezi activitate la suprafata, vezi ceva umbre langa mal merita sa incerci la claean. intr-o zi buna cu un salmo bulhead poti face ravagii la clean.
in ceea ce priveste salaul, stiuca si bibanul cele mai mare sanse le ai la gume, insa tre sa stii cateva locuri sau poti bate malurile. in zona santierului apa e cea mai mica de la 2 pana la 6 m, mai apoi se adanceste.
personal cea mai mare captura a fost un salau de 3 jumate la guma, biban de 900g. am incercat si la voblere, dar iti trebe sa se duca la adancima, am avut succes la un rapalla tail dancer ce se scufunda pana la 9 metri. de obicei prin o data la cateva iesiri
, iar o iesire e vreo 8 ore de dat din barca. caca-m-as pe batele voastre
in ceea ce priveste salaul, stiuca si bibanul cele mai mare sanse le ai la gume, insa tre sa stii cateva locuri sau poti bate malurile. in zona santierului apa e cea mai mica de la 2 pana la 6 m, mai apoi se adanceste.
personal cea mai mare captura a fost un salau de 3 jumate la guma, biban de 900g. am incercat si la voblere, dar iti trebe sa se duca la adancima, am avut succes la un rapalla tail dancer ce se scufunda pana la 9 metri. de obicei prin o data la cateva iesiri