Balastiera APA
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Apa
Ceva taxa modica ii dai la paznicul ala de la plaja in caz ca vine vreo 5 lei de o bere asta in sezon iar in rest nu prea vine nimeni!!! mai e o tanti care vine cu o bicicleta pe acolo care zice ca e concesionat zona asta daca intrii in incinta fostei balastiere si percepe si ea o taxa tot asa modica!!! in rest daca mergi pe alta parte nu ti are nimeni treaba!!!!
rapala the best vobler in the world
Apa
de unde stii tu ca nu ai fost acolo
s a prins si alceva nu numai bibani!!!! un singur pescar a prins bibani,restu am prins o setca cu 5 salai in ea plus 2 braconieri pe mal!!!! se pare ca FOAMEA nu cunoaste limite!!!! unul era paznicuul de la balastiera!!!! NEMERNICII!!!!!

Re: Apa
...stiu prietene , traiesc in lumea pescarilor...stradic scrie:de unde stii tu ca nu ai fost acolo![]()
![]()
s a prins si alceva nu numai bibani!!!! un singur pescar a prins bibani...

...cel mai mare bibi a fost peste kil , iar numele pescarului cu pricina incepe cu litera A...

Wrong answer !stradic scrie:Numele pescarului nu incepe cu A..! Si dumineca nici un biban nu a depasit 800g !
...nici nu iti dai seama cat de mare e Balastiera Apa.
...sustin cele mentionate mai sus si pot aduce dovezi in acest sens

Apa
Daca te referi la Adi Sabo gresesti! Si cand ai fost la Apa ultima data? Eu nu te-am vazut dumineca acolo! De fapt i-am intrebat pe multi pescari de spining din Baia Mare si nu te cunosc sincer!
Si cand te sun ai putea sa raspunzi la telefon. Sincer eu te-am vazut foarte activ aici pe rapitori.ro in multe topicuri si stii ce cred eu sincer? Pescuiesti mai mult virtual!
Iar cu aducerea dovezilor as fi curios..... 

Dorele !...probleme , ma ?
...ok , acum inteleg de ce atata inversunare.
...deci , asta te freaca pe tine ?stradic scrie:... Si cand te sun ai putea sa raspunzi la telefon...
...ok , acum inteleg de ce atata inversunare.