Ape de munte ( Lotru, Vidra, Oasa )
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
- mihaimircea
- veteran
Ed, am fost pe Tau (lacul inainte de Oasa dinspre Sebes) chiar de 1 Mai, la deschidere. Apa mare. Cel mai bine am luat la Mepps auriu de 1 in coada lacului, dupa baraj la stanga unde intra o vale in lac (nu stiu cum ii spune la valea respectiva). Am mers cu masina pana la un pod care era de fapt chiar in capatul lacului, si am coborat chiar langa pod. pe o zona de 15-20 m se poate da f. bine. La inceput am dat cu un Cozma C10 de 3 cm dupa aia cu un D9, cu Rapala modelul pastrav si schimband pe rotativa am inceput sa prind, 6 buc. in 30 de minute toate eliberate, atacul acestora venind langa mal (in momentul in care se intepau aproape ca sareau pe mal cu rotativa in bot). Dupa-masa am intrat cu barca si am luat la C10, 2 buc. de pastrav. Perioada cea mai buna a fost intre 7 si 10 dimineata si 6-7 seara.
Nu stiu cum merge in august, pentru ca nu am fost in perioada aia niciodata.
Nu stiu cum merge in august, pentru ca nu am fost in perioada aia niciodata.
- mihaimircea
- veteran
-
- junior
Va rog sa ma ajutati cu unele informatii, de preferat cat mai actuale, despre Oasa, respectiv referitoare la:
- situatia din acesta perioada;
- starea drumului dinspre Sebes spre lac;
- un numar de telefon de la cabana;
- modalitatea de achitare a taxei;
- posibilitatea de a folosi barca la pescuit;
- orice alte recomandari pentru o partida de pescuit programata in prima saptamana a lunii iunie a.c..
- situatia din acesta perioada;
- starea drumului dinspre Sebes spre lac;
- un numar de telefon de la cabana;
- modalitatea de achitare a taxei;
- posibilitatea de a folosi barca la pescuit;
- orice alte recomandari pentru o partida de pescuit programata in prima saptamana a lunii iunie a.c..