Ape de munte ( Lotru, Vidra, Oasa )

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
edâ„¢
veteran
veteran

Mesaj de edâ„¢ » 11 Iul 2005, 23:55

stiu ce scrie de pastrav in permis dar idea era alta ca am fost si eu de cateva ori si am dat doar cu rotativa ca atunci aveam doar de astea si mi-a aratat cum dau cu musca dar eram mai mic si nu stiam de voblare.anul acesta a fost a 5 oara in viatza mea cand am pescuit la pastrav si am incercat cu detoate mai putin la muscarit ca nu am scule.ce am prins au fost doar putzoi la o musca primita pe care am legat-o de fir dupa rotativa la care le-am dat drumul.si ai dreptate cu statul ca la crap in varf de munte nici mie nu imi mai place am ajuns sa urasc tipul asta de pescuit(de duminica) dar cu cine am fost eu numai asa pescuiesc si benzina nu am platit. pai sa va spun cum eu am am prins la ora 13 cand ei faceau gratar si spuneau ca atunci nu se prinde nimic,dar de dimi cand ei pecuiau eu am luat-o in amonte cu rotativa si am vazut care ii miscare la pastrav si cum e cu locurile si nu ma puteam duce cu mana goala (asa sunt eu profit de orice chiar daca intotdeauna nu e calea cea dreapta si care dintre noi nu a facut asa),dar am invatat ceva de aia sunt aici pe www.rapitori. pana acum 1an nu eram cu rapitori dar ma apucat boala pe artificiale si invat iar la pastrav daca nu discuti cu cineva care stie nu are rost sa te duci la artificiale de acea pun o gramada de intrebari si adevarul e ca e mai spectaculos sa-l cauti tu decat sa stai.
acum sa va rog ceva daca aveti timp si bunavointa sa ma ajutati,in august vine un prieten de dincolo si vroiam sa-l duc la pastrav la Gat si poate la Oasa daca e timpul bun.cam ce fel de voblare si rotative sa imi iau si care merg ca am ceva dar nu sunt bune cu toate ca scrie ca sunt si pentru pastrav.la ce am vazut ca am atacuri era la un voblar care semana cu craietele si unul cu slavoaca la rotativa nu prea a mers doar in combinatie cu musca(asa cred ca merge sa pescuiesc legal)si ceva feluri de muste cu care as putea da in combinatia asta.

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 12 Iul 2005, 00:50

Voblere Salmo Hornet,rotative Mepps Aglia,oscilante Mepps Syclops,modele mici.Vezi aici:
www.salmofishing.com/lures/hornet.html
www.mepps.com/mepps/library/lures/
www.landbigfish.com/tacklestore/showcase.cfm?PID=3186

Andrei
veteran
veteran

Mesaj de Andrei » 12 Iul 2005, 08:23

Sau cred k mai usor e sa intri pe situl lui Berti: www.bertilure.ro si sa intri la galerie la pastrav de lac sau pastrav simplu si vezi si tu la ce se prinde si iti comanzi. Din cate am vazut eu cel mai bine se prinde la taifun si la stick. In lacuri rotativele, din cate am observat eu nu sunt prea eficiente. Rotativele sunt mai bune(cred k cele mai bune) pe parau.....

horacleus
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de horacleus » 12 Iul 2005, 08:39

Am fost la Vidra.Apa mare, ploaie aproape toata ziua, pastravi sub kil, la vobler.

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 12 Iul 2005, 08:41

Cu ce voblere ai dat , daca poti sa ne spui?
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

horacleus
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de horacleus » 12 Iul 2005, 10:55

Am dat cu de toate:Rapala, Cosma, Salmo etc, oscilante, rotative.De prins am prins cu un no name(sau daca are nu-l stiu eu) de 3 cm de un galben fosforescent, tigrat.

Andrei
veteran
veteran

Mesaj de Andrei » 12 Iul 2005, 11:32

Floating presupun! Daca ploua! Si eu cand am fo la oasa tot pe ploaie am prins, k s-au ridicat la suprafata la muscarit.

horacleus
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de horacleus » 13 Iul 2005, 08:04

Da, este floating.

mihaimircea
veteran
veteran

Mesaj de mihaimircea » 04 Aug 2005, 11:24

Salut

Vreau sa ajung si eu peste 2 saptamani la Bradisor. Am trecut pe acolo insa nu ca sa pescuiesc, in drum spre Ob. Lotrului.

Spunetri-mi si mie unde anume este lacul Bradisor? Stiu ca este in Malaia, insa acolo stiu ca este lacul Malaia - deci pe unde o iau mai exact sa ajung la Bradisor? Se poate ajunge cu masina pe marginea lacului (sau aproape)?

ovidiu14
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu14 » 05 Aug 2005, 07:37

in localitatea Malaia pe marginea soselei esti pe malul Bradisor deja
mai sus e barajul
soseaua e la 5 metri de lac
Clubul Sportiv al Pescarilor de Rapitori
Imagine

Daca accepti orice , asteapta-te la orice ! 14

Scrie răspuns