contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
drazvan
- utilizator constant

Daca cu delta nu am avut nici o sansa, din cauza crizei

, dar si a necunoasterii, revin acum cu o intrebare si vreau sa ma ajutati cu informatii unde se poate campa pe olt si totodata sa si prindem peste. stam la cort si pescari suntem de toate felurile( la rapitor si la stationar). va multumesc.
ps. chiar daca nu va place sa va dati in vileag locurile de pescuit, va rog sa umblati in bagajul vostru si sa imi spuneti si mie cateva.

-
drazvan
- utilizator constant

nu divulgati nimic??
zicea un prieten ceva de ZAVIDENI, ce ziceti??
-
ovi_vl
- utilizator constant

drazvan scrie:nu divulgati nimic??
domnu razvan,hai ca te ajut eu cu un pont ca astia mai cu experienta , mai 'batrani' nu vor sa divulge nimic... n am vazut zona din care esti dar iti recomand mai in jos de orasul Caracal ,judetul olt, comuna Babiciu ,este a nush cata comuna dupa caracal ..ma rog gasesti tu pe net. Cum intri spre baraj pe podul ala plini de gropi , faci stanga , si o sa fie niste balti, am mai vazut pescari campati acolo ...poti sa incerci acolo si daca nu merge nimic , mai mergi 2 km pe langa canalul de evacuare si apoi urci pe dig si mai mergi vre o 2-300 de metri si incerci direct in acumulare,de pe dale. Lansete la fund,mamaliga si rame sa ai... Ca pesti se prinde caras,ciortan,platica,rosioara babusca etc. Cat despre pritenii cu rapitorul,nu stiu ce sa zic, ca am zis si eu de mult sa incerc la rapitor pe acolo dar nu am avut ocazia deci nu cunosc situatia...se poate incerca in aval de hidrocentrala pe sistemu ala de balti sau chiar in "oala" cum zic baietii (acolo unde curg turbinele)
-
grizzly
- veteran

drazvan scrie:unde se poate campa pe olt si totodata sa si prindem peste.
oltul e mare fratioare. zi macar zona in care ati dori sa pescuiti.
-
grey-wolf
- veteran

vrea pe Olt la a treia salcie de linga riulet .

daca ala e ocupat e bine si pe linga pod
nu ma pot abtine

am mai facut o postare

-
grizzly
- veteran

langa pod doar in stanga. pe dreapta stai degeaba. cu salcioara e o chestie, dar trebuie monturi de marin

P.S. +1 si la mine...
-
ovi_vl
- utilizator constant

dupa cum spuneam...lumea de pe forum e buna la facut misto , decat sa ceri sfaturi pe aici mai bine experimentezi singur,te urci in masina si te duci unde te taie capu ,oricum orice loc ti ar indica cineva nu o sa fie niciodata lafel pentru ca o partida depinde de multi factori care se schimba mereu,deci nu exista loc in care sa prinzi la sigur,poate doar in crescatorie. baietii cu simtu umorului cred ca era mai util sa i dati un sfat ceva,decat sa faceti misto de el sau de mine ca nu prea mi dau seama,asta e a gresit omu,n a specificat locatia....se mai intampla,cn stie poate e dispus sa mearga oriunde pe olt
-
sorinB
- veteran

Pai ce sfaturi sa-i dea mai ovi daca razvan nu spune nici macar de unde e, sau unde vrea sa mearga la pescuit pe olt?
Oltul e mare are vreo 600 km

-
ovi_vl
- utilizator constant

poi omu a zis ceva de zavideni,nu? zavideni e n judetu valcea din cate mi amintesc. m am gandit ca poate sa coboare si n OLT? d aia i am zis de babiciu...banuiesc ca s multe locuri si spre sibiu...nu stiu dar eu cand am fost ultima oara pe valea oltului,in zona viaductului carligu mic n am luat nimic... eu nu stiu locuri d astea de stationar ca nu mai dau demult dupa pasnic si nu ma deranjeaza sa zic locurile astea de caras

) din partea mea sa l prinda pe tot
-
cristi cristi
- veteran

drazvan scrie:nu divulgati nimic??
stai linistit acasa sau dute in alta parte(apa) ca nu merge pe nicaieri(deocamdata) pe olt din ce stiu eu