Ajutor pe Olt

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

grey-wolf
veteran
veteran

Mesaj de grey-wolf » 12 Sep 2011, 21:43

ovi_vl scrie:dupa cum spuneam...lumea de pe forum e buna la facut misto , decat sa ceri sfaturi pe aici mai bine experimentezi singur,te urci in masina si te duci unde te taie capu ,oricum orice loc ti ar indica cineva nu o sa fie niciodata lafel pentru ca o partida depinde de multi factori care se schimba mereu,deci nu exista loc in care sa prinzi la sigur,poate doar in crescatorie. baietii cu simtu umorului cred ca era mai util sa i dati un sfat ceva,decat sa faceti misto de el sau de mine ca nu prea mi dau seama,asta e a gresit omu,n a specificat locatia....se mai intampla,cn stie poate e dispus sa mearga oriunde pe olt

intradevar lumea e buna la facut ,, misto-uri "
la asa intrebare asa raspunsuri poate primi ! uite eu i dau un sfat sa mearga pe Olt la cruci , sau la salca arsa . crezi ca i ajuta cu ceva ? raspunsul meu e pe masura intrebari. sa zica de unde e , cam ce distanta e dispus sa parcurga , pentru cite zile vrea sa iasa si ar mai fi detalii dar ma opresc . daca el iasa 1 noapte cu cortul si eu il pun sa mearga 300 km zice ca sunt nebun . in plus nici nu pot sa ii garantez ca prinde peste . uneori (destul de des ) nu prind nici eu pe locuri pe care le cunosc de cind eram copil .
etc etc ...... nu am chef sa continui .

PS faceam ,, misto " de intrebare nu de tine si nici de el . nu am motive sa rid de oameni pe care nu ii cunosc .

grizzly
veteran
veteran

Mesaj de grizzly » 12 Sep 2011, 22:09

un pic de caterinca nu strica niciodata. mai ales daca cel care intreaba nici nu stie ce vrea exact. sunt convins ca si lupul gri si chiar si eu putem da un sfat sau doua, no charge, numai omul sa fie mai exact. radem si glumim ca intre prieteni, dar daca se doreste un sfat, ar fi bine ca intrebarea sa fie punctuala.
nu cred ca a avut cineva in vedere emascularea domnului care a pus intrebarea. suntem doar baieti veniti de la peste care se distreaza un pic. il ajutam cu mare placere, nu e nici Oltul meu nici al lupului. doar sa stie omul ce vrea.

drazvan
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de drazvan » 13 Sep 2011, 09:00

sal baietii am cam intarziat cu raspunsurile deoarece am vazut ca nimeni nu se baga sa "dea din casa". sunt din bucuresti si un prieten zicea ca ar fii fost pe la zavideni si a prins, am mai vazut si pe net ceva poze si salai prinsi pe acolo, nu stiu ce sa zic, am vazut vreo cativa baieti care au prins avati. Plecam de vineri dimineata si vrem sa stam pana duminica dupa-masa. si ca km sa ne incadram la un plin de motorina( 600- 700 km dus intors)

ms pt raspunsuri(si viitoarele)
:bere:

grey-wolf
veteran
veteran

Mesaj de grey-wolf » 13 Sep 2011, 22:03

grizzly scrie:........ nu e nici Oltul meu nici al lupului.......
corect ! e al baietilor destepti cu balastiere , cu plase si exploatari piscicole industriale sau cu balti private , e al hidroelectrica care distruge (modifica ) prin barajele lor un ecosistem , e al tuturor celor care ne cer bani de permis la inceput de an , e al tuturor care ....... dar al nostru nu este in nici un caz ! :cry:

@drazvan
locuri bune de pescuit pe Olt sunt destule si in jud Sibiu . eu nu mai merg de mult la stationar si nici dupa peste pasnic nu mai dau . o sa iti trimit un MP cu citeva sugestii .

grey-wolf
veteran
veteran

Mesaj de grey-wolf » 13 Sep 2011, 22:41

am trimis si MP

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 14 Sep 2011, 09:14

drazvan scrie:sal baietii am cam intarziat cu raspunsurile deoarece am vazut ca nimeni nu se baga sa "dea din casa". sunt din bucuresti si un prieten zicea ca ar fii fost pe la zavideni si a prins, am mai vazut si pe net ceva poze si salai prinsi pe acolo, nu stiu ce sa zic, am vazut vreo cativa baieti care au prins avati. Plecam de vineri dimineata si vrem sa stam pana duminica dupa-masa. si ca km sa ne incadram la un plin de motorina( 600- 700 km dus intors)

ms pt raspunsuri(si viitoarele)
:bere:
salai la zavideni?
acolo nu mai sunt salai sunt doar alevini si din cate intuiesc eu ce fel de pescari sunteti, voi puteti sa mergeti oriunde pe Olt, o sa fie bine pt voi oriunde veti merge.
defapt mergeti la distractie nu la pescuit, nu'i asa??pescuitul este doar un pretext :wink:

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 14 Sep 2011, 14:46

[quote="grey-wolf"]

corect ! e al baietilor destepti cu balastiere , cu plase si exploatari piscicole industriale sau cu balti private , e al hidroelectrica care distruge (modifica ) prin barajele lor un ecosistem , e al tuturor celor care ne cer bani de permis la inceput de an , e al tuturor care ....... dar al nostru nu este in nici un caz ! :cry:

Adevarat.Si ce-i mai trist e ca nu avem ce face.
:?

lucalucian
senior
senior

Mesaj de lucalucian » 23 Sep 2011, 21:07

Nu e al nimanui, ca daca ar fi al cuiva, ar avea grija de el. Asa toti îşi bagă plasele şi zecile de lansete şi mai ştiu eu ce în el, fară să le pese.

Trăim cu speranţa !

Scrie răspuns