ovi_vl scrie:dupa cum spuneam...lumea de pe forum e buna la facut misto , decat sa ceri sfaturi pe aici mai bine experimentezi singur,te urci in masina si te duci unde te taie capu ,oricum orice loc ti ar indica cineva nu o sa fie niciodata lafel pentru ca o partida depinde de multi factori care se schimba mereu,deci nu exista loc in care sa prinzi la sigur,poate doar in crescatorie. baietii cu simtu umorului cred ca era mai util sa i dati un sfat ceva,decat sa faceti misto de el sau de mine ca nu prea mi dau seama,asta e a gresit omu,n a specificat locatia....se mai intampla,cn stie poate e dispus sa mearga oriunde pe olt
intradevar lumea e buna la facut ,, misto-uri "
la asa intrebare asa raspunsuri poate primi ! uite eu i dau un sfat sa mearga pe Olt la cruci , sau la salca arsa . crezi ca i ajuta cu ceva ? raspunsul meu e pe masura intrebari. sa zica de unde e , cam ce distanta e dispus sa parcurga , pentru cite zile vrea sa iasa si ar mai fi detalii dar ma opresc . daca el iasa 1 noapte cu cortul si eu il pun sa mearga 300 km zice ca sunt nebun . in plus nici nu pot sa ii garantez ca prinde peste . uneori (destul de des ) nu prind nici eu pe locuri pe care le cunosc de cind eram copil .
etc etc ...... nu am chef sa continui .
PS faceam ,, misto " de intrebare nu de tine si nici de el . nu am motive sa rid de oameni pe care nu ii cunosc .