Adio Lacul Colibita

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

RYOBI
veteran
veteran

Adio Lacul Colibita

Mesaj de RYOBI » 02 Apr 2014, 14:06

http://www.timponline.ro/lacul-colibita ... -adancuri/

Am gasita asta pe net si m-a intristat profund se da cu piciorul la un ecosistem acvatic care are 28 de ani,daca tot trebuie golit si verificat digul nu exista nici o solutie sa fie salvati pestii din lac care nu sunt nici putini si nici in numar mic ca specii.
Vad ca nu intereseaza pe nimeni soarta pestilor de parca am avea cea mai mare populatie piscicola din lume.
Exista vreo solutie sa putem salva ceva? nu stiu ma gandesc la o petitie in care sa se stranga un numar de semnaturi sau o adresa catre vreun minister sa poata fi salvati pesti.
Daca stam asa cu mainile in san fara sa facem nimic dragi nostri guvernati secatuiesc tara asta de resurse naturale fara nici o remuscare, nu ar trebui sa ne aparam interesele? :wallbash: :wallbash:
Am 60 de bile albe.
fanatic76starter@yahoo.com
0745373235

stradic
veteran
veteran

Re: Adio Lacul Colibita

Mesaj de stradic » 02 Apr 2014, 14:18

un prieten intreaba cu cat iti vinzi barca sonarul si motorul ca e interesat?!!! :wink: :idea:
rapala the best vobler in the world

DEM
veteran
veteran

Mesaj de DEM » 02 Apr 2014, 15:59

NASPA,tocmai cand lista-m pe unde sa ma duc in concediu :wallbash: si ce fain era anu trecut :) bulangii astia de la ''putere'' belesc toate apele :lol1: :lol1: :lol1: ****-i in vot :censored:
Dumnezeu a creat cerul si pamantul,restul e facut in China.

nasolu
veteran
veteran

Mesaj de nasolu » 02 Apr 2014, 17:40

Asa s-aude de cativa ani si de BUDEASA,s-a scris o gramada in presa locala si nu s-a golit nici in ziua de azi!Nu cheltuie astia o carca de bani asa usor,eu zic sa nu va mai faceti griji!Parerea mea!

attilaf
veteran
veteran

Mesaj de attilaf » 02 Apr 2014, 19:39

Eu n-as fi asa sigur ca nu se va goli. Asa am sperat si noi, in Caras, ca NU se poate intampla asa ceva...sa golesti un lac 100%.
Si uite ca s-a putut...si zeci de tone de clean, pastravi de 2 cifre s-au dus pe xxxx. Si asta dupa 30 de ani de la ultima golire totala.
Imagine

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 02 Apr 2014, 19:49

Si eu mi-am facut planuri cu Colibita... :evil:
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 02 Apr 2014, 20:01

Unii din pacate nu inteleg ce inseamna asaaceva.
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

RYOBI
veteran
veteran

Mesaj de RYOBI » 02 Apr 2014, 20:25

Exista vreo portita legala sa se poata ataca o decizie ca asta? de golire si dragare a unei acumalari ce apartine de hidroelectica sau macar sa fie pesti mutati in alta incinta ca sa strici e foarte usor mai greu e sa faci ceva.
Mi si inchipui pe localnici din imprejurimi pregatiti cu saci si cu un ranjet tamp pe fata ca o dat norocu peste ei.
Nu stiu poate urmeaza Bicaz sau alte acumulari unde mai aveam si noi o sansa sa petrecem o zi in natura Garda de mediu nu ar trebui sa ia atitudine resursele piscicole nu au nici o importanta sau daca nu se face profit din ceva in tara asta nu conteaza! multe mici afaceri din jurul lacului o sa scada cu cel putin 50% ma gandesc ca turisti nu o sa mai fie asa de interesati sa vina in zona asta intr un loc unde exista un lac fara viata in el.
Oricum din ce stiu eu profitul care-l fac cu producerea de curent electric este minim oare nu ar fi mai avantajos pt bugetul statului sa fie promovata zona ca zona turistica, eu cred ca toata lumea ar avea de castigat.
Am 60 de bile albe.
fanatic76starter@yahoo.com
0745373235

peavey
junior
junior

Mesaj de peavey » 03 Apr 2014, 08:45

Vezi bine ce mult le pasa....Pentru ultima fraza,cea dintre ghilimele, l-as lasa pe stimabilul care poate sa declare asa ceva fara aer,macar asa putin...Sa vedem,este vre-o paguba? :wallbash:

http://www.caon.ro/pestii-morti-paguba- ... la/1198950
Doua lucruri ma alina si ma vindeca de boala
Damigeana cand e plina si mandruta cand e goala...

DEM
veteran
veteran

Mesaj de DEM » 03 Apr 2014, 08:59

Daca da idiotii drumul la apa,turismul o sa moara in ritmul scurgerii apei din lac,adica zona turistica p...la :headbash: apropo: daca,golesc idiotii astia si Bicazul,emigrez in Ungaria :respekt:
Dumnezeu a creat cerul si pamantul,restul e facut in China.

Scrie răspuns