Joi am facut comanda iar astazi (Vineri) la pranz am primit comanda prin Fan Curier. Servicii de calitate! S-o tineti tot asa!danr scrie:Salut,
Cei care ati comandat de la noi, va rugam, daca aveti timp si chef, sa scrieti aici cum a decurs experienta: produse, livrare, promptitudine, probleme, etc
Multumim !
Rugaminte - Feedback de la clienti !
Moderatori: johnnybravo, Adelin, Moderatori
Re: Rugaminte - Feedback de la clienti !
-
- veteran
ce chestii Ionut???Ionut the carp scrie:pacat ca marius are ceva probleme de sanatatedar a fost mai bine asa
am fost la depozit...am luat comanda...am mai aruncat o privire, am mai cumparat cateceva
faina treaba dane cu chestiile alea de la jaxon
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.
-
- utilizator nou
salut,
banuiesc ca ai deja informatii concrete despre ea, daca a fost expediata, etc
daca nu a plecat deja, probabil pleaca pe 3 sau 4 ianuarie, asta daca nu sunt probleme de stoc
daca ai comandat cumva un stradic, ca am citit in alt topic ca te interesa, ma tem ca se va putea trimite comanda dupa 15 ianuarie, nu mai avem in stoc propriu si importatorul de shimano nu livreaza pana pe 15 ianuarie
probabil ca pe 3 ianuarie va exista un status exact al comenzii.....
banuiesc ca ai deja informatii concrete despre ea, daca a fost expediata, etc
daca nu a plecat deja, probabil pleaca pe 3 sau 4 ianuarie, asta daca nu sunt probleme de stoc
daca ai comandat cumva un stradic, ca am citit in alt topic ca te interesa, ma tem ca se va putea trimite comanda dupa 15 ianuarie, nu mai avem in stoc propriu si importatorul de shimano nu livreaza pana pe 15 ianuarie

probabil ca pe 3 ianuarie va exista un status exact al comenzii.....