yo-zuri?
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
dar in bucuresti???
eu am gasit unul doua pe la drill, dar cam atat, nimic constant. vreun magazin care tine? sunt foarte multumit de cele pe care le am, chiar daca am dat ceva pe ele....
get a job and xxx more -- www.ejobs.ro
bravo!!!
ma asteptam la orice raspuns, numai la asta nu.... va fi toata gama? cum se va face cu plata si livrarea? daca se mai poate si cu card.... jos palaria.
rnc???
domnilor, eu am verificat la rnc si nimeni nu a luat acest domeniu deocamdata, deci nu stiu cum se poate ca cineva saptamana viitoare sa dea drumul la un site cu acest nume.... om trai si om vedea.... ar fi pacat sa pui lumea pe jar doar ptr ca nu ai ce face...
nu , nu este banc , incepand cu 2006 sunt distribuitor unic legal pe toate produsele Yo-zuri pe Romania.
asa cum am spus iin cursul saptamanii viitoare va fi pus si site-ul pe net si va fi si un banner pe "rapitori.ro", cat despre domeniu se ocupa firma care executa site-ul.
in primele 3 saptamani veti putea cumpara in sistem ramburs iar pe urma si cu card.
pe site veti gasi toate produsele yo-zuri (toate modelele de voblere,linguri,fire,accesori, etc)
asa cum am spus iin cursul saptamanii viitoare va fi pus si site-ul pe net si va fi si un banner pe "rapitori.ro", cat despre domeniu se ocupa firma care executa site-ul.
in primele 3 saptamani veti putea cumpara in sistem ramburs iar pe urma si cu card.
pe site veti gasi toate produsele yo-zuri (toate modelele de voblere,linguri,fire,accesori, etc)
caius delamarian