yo-zuri?

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Jean Scurtu

Mesaj de Jean Scurtu » 12 Dec 2005, 23:12

Caius ,daca e la fel de serios ca si cu o comanda facuta la mine.pt. achizitionarea de scule de pescuit...v-as recomanda sa va luati YO-ZURI din alta parte....nu de alta dar sa nu aveti surprize.

Bine ar fii,in interesul vostru,sa gresesc!!!

Jean Scurtu

Iujin
veteran
veteran

Mesaj de Iujin » 13 Dec 2005, 08:32

Eram si eu interesat de cateva yo-zuri dar dupa ceea ce a scris Dl. Jean Scurtu nu cred ca mai vreau sa iau ...de la Caius. Multumesc.

gabor
senior
senior

Mesaj de gabor » 13 Dec 2005, 08:40

pai ce te-a hotarat asa? tot ce am aflat de la jean e ca a fost vorba de o comanda neserioasa. poate a fost vorba de jucarii.

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 13 Dec 2005, 08:46

din cate stiu eu, aparitia site-ului va mai intarzia datorita numarului mare de poze care trebuie incarcate.
despre seriozitatea lui caius nu stiu ce sa zic.... eu l-am vazut o singura data, dar prima impresie nu a fost rea. nu stiu ce o fi fost intre el si nea` Jean. :roll:
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

Jean Scurtu

Mesaj de Jean Scurtu » 13 Dec 2005, 09:42

Poate ca e un om serios Caius,dar eu consider ca un om serios nu face o comanda destul de substantiala in ustensile de pescuit si apoi se face ca ....ploua.
Daca a vrut sa fie o gluma,probabil ca eu nu gust asemenea glume ,mai ales facute de un necunoscut mie,dar s-ar putea sa fie glumet si cu ceilalti pescari si nu stiu cum vor aprecia acestia.

Oricum e un plus pt. pescari sa gaseasca in Romania voblere YO-ZURI toate modelele si sa nu mai fie nevoiti sa se milogeasca in stanga si in dreapta ca cineva sa le aduca de afara cateva voblere.Si daca preturile pentru aceste voblere nu vor fii prohibitive pt. pescari cu atat mai bine pt. ei.

Daca eu nu-l consider cel mai serios pe Caius,asta nu inseamna ca nu va putea dovedii ca de fapt e serios,dar glumet,dar ca sa reziste in ce vrea sa faca trebuie sa fie serios ca sunt deja prea multi glumeti in lume.

Iar pe pescarii romani ii rog sa nu uite voblerele facute de romani in Romania ca poate cateodata sau de multe ori se vor dovedii mai bune decat cele cu nume deja consacrate.Eu de unele deja sunt convins si am mai spus-o pe acest forum,cand pescari ce pescuiau cu voblere consacrate au venit la mine sa vada cu ce voblere pescuiesc de am atac dupa atac si ei mai mult priveau decat prindeau.Si le-am spus ca sunt "hand made in Romania"(probabil de aceea erau pestii mai curiosi sa le vada si sa le incerce ,ca inca nu ajunsesera la LAURA ANDRESAN)

Doresc pescarilor ca Mos Craciun sa aduca si in Romania un magazin de pescuit si vanatoare cum e BASS PRO SHOPS,sau CABELA'S,unde daca intrii e greu sa iesi fara sa pierzi cateva ore si probabil iesi si ceva mai "usor"la buzunar.

Jean Scurtu

sebi/7
veteran
veteran

Mesaj de sebi/7 » 13 Dec 2005, 11:19

Bine,nea Jane,de acord cu matale,se prea poate ca voblerele autohtone sa fie mai bune ca cele straine,dar de ce nu ne spui matale si noua,daca stii,cum le putem procura ramburs si de unde?Sau vrei sa prinzi matale tot pestele! :lol: Cu stima!
Daca e-e;daca nu e-nu e!!! Asta e!!!
Mai bine mor in picioare decat sa traiesc in genunchi!

Jean Scurtu

Mesaj de Jean Scurtu » 13 Dec 2005, 11:59

sebi/7 scrie:Bine,nea Jane,de acord cu matale,se prea poate ca voblerele autohtone sa fie mai bune ca cele straine,dar de ce nu ne spui matale si noua,daca stii,cum le putem procura ramburs si de unde?Sau vrei sa prinzi matale tot pestele! :lol: Cu stima!
@sebi/7,

Daca as stii pe cineva de unde ai putea procura ramburs voblere sau alte ustensile pescaresti,ti-as spune cu placere.

De asemenea nu stiu daca ti-ar da mana sa cumperi 5 LUCKY CRAFT platind $16/bucata,transport $25 + comisionul celui ce ti le trimite(daca nu ti-e ruda)poate si vama,voblere pe care le poti pierde chiar intr-o zi de pescuit mai cu ghinion.

Cat despre voblerele autohtone voi trebuie sa stiti mai bine ca mine unde se gasesc ,pretul si modalitatea de achizitionare.Eu pot sa-ti pun o vorba buna la prietenul meu DADY,deoarece pe Cozma nu-l cunosc,desi face voblere f.bune,iar sa iei de la cei ce copiaza voblerele facute de altii nu te sfatuiesc e mai bine sa iei originalul,nu copia, chiar daca copia e f. buna.

Daca pestele pe care il pescuiesti se preteaza la pescuitul cu jig,atunci pescuieste la jig ca iesi mai ieftin,decat la voblere.

Chiar ca as vrea sa prind tot pestele de aici dar sa-l eliberez la voi ca sa aveti mai multi pesti de pescuit.

Fir intins(nu de agatatori)!!!

Jean Scurtu

sebi/7
veteran
veteran

Mesaj de sebi/7 » 13 Dec 2005, 13:53

Jean Scurtu scrie:
sebi/7 scrie:Bine,nea Jane,de acord cu matale,se prea poate ca voblerele autohtone sa fie mai bune ca cele straine,dar de ce nu ne spui matale si noua,daca stii,cum le putem procura ramburs si de unde?Sau vrei sa prinzi matale tot pestele! :lol: Cu stima!
@sebi/7,

Daca as stii pe cineva de unde ai putea procura ramburs voblere sau alte ustensile pescaresti,ti-as spune cu placere.

De asemenea nu stiu daca ti-ar da mana sa cumperi 5 LUCKY CRAFT platind $16/bucata,transport $25 + comisionul celui ce ti le trimite(daca nu ti-e ruda)poate si vama,voblere pe care le poti pierde chiar intr-o zi de pescuit mai cu ghinion.

Cat despre voblerele autohtone voi trebuie sa stiti mai bine ca mine unde se gasesc ,pretul si modalitatea de achizitionare.Eu pot sa-ti pun o vorba buna la prietenul meu DADY,deoarece pe Cozma nu-l cunosc,desi face voblere f.bune,iar sa iei de la cei ce copiaza voblerele facute de altii nu te sfatuiesc e mai bine sa iei originalul,nu copia, chiar daca copia e f. buna.

Daca pestele pe care il pescuiesti se preteaza la pescuitul cu jig,atunci pescuieste la jig ca iesi mai ieftin,decat la voblere.

Chiar ca as vrea sa prind tot pestele de aici dar sa-l eliberez la voi ca sa aveti mai multi pesti de pescuit.

Fir intins(nu de agatatori)!!!

Jean Scurtu
Asa e,nea Jeane,e scump cum spui.Dar eu ma refeream la vreun site care da posibilitatea de a cumpara prin ramburs.Si ai nimerit-o:in general pescuiesc cu jiguri :) Stii ce ma gindesc eu,nea Jeane?Ca ti-ar fi greu sa trimiti tot pestele de acolo-aici,asa ca...ideea meaaa...esteee...SA NE IEI PE NOI TOTI ACOLO!!!!!!!!!!! :roll: :lol: :lol: :lol: Sanatate si s-auzim de harasho!
Daca e-e;daca nu e-nu e!!! Asta e!!!
Mai bine mor in picioare decat sa traiesc in genunchi!

georgelucius
senior
senior

Mesaj de georgelucius » 13 Dec 2005, 14:43

Sebi ideea ta e bestiala :D
Subscriu!!!

caius
junior
junior

Mesaj de caius » 15 Dec 2005, 21:24

Hai sa va spun cum sta treaba cu site-ul ca deja m-au albit la par softistii astia .
Site-ul este gata dar server-ul pe care au vrut sa-l puna “softistii� nu suporta limbajele de programare SI# si ASP in care este facut site-ul,asa ca au gasit altul foarte securizat prin America.
Sper cat mai curand sa-l puna pe net, nu vreau sa va dau o data ca sa nu mai fiu interpretat “altfel�.
Cat despre modele pot sa va spun ca sunt toate care le gasiti pe site-ul “mama� plus cateva modele noi.
Ptr cei interesati de preturi si modele pot sa va trimit lista pe mail.
Mail-ul meu este extreme@zappmobile.ro
Multumesc.
caius delamarian

Scrie răspuns