yo-zuri.ro

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 11 Noi 2006, 21:03

Eu zic sa intratzi pe site, sa vedetzi ce are pe stoc si daca le are nu vad nici un motiv sa nu le vanda!Eu am luat de curand 50 de buc. si din cate am vazut inoieste stocul periodic si aduce din ce in ce mai multe modele. Indicat e sa il intrebati cand prieste marfa si sa-l "atacatzi" in primele zile cand are aproape toate modelele, pentru ca vin cei de la magazine si rad tot....cam asta e smecheria cu Yo-zuri! :wink:

christianpindichi
veteran
veteran

Mesaj de christianpindichi » 11 Noi 2006, 21:23

Adelin scrie:Eu zic sa intratzi pe site, sa vedetzi ce are pe stoc si daca le are nu vad nici un motiv sa nu le vanda!Eu am luat de curand 50 de buc. si din cate am vazut inoieste stocul periodic si aduce din ce in ce mai multe modele. Indicat e sa il intrebati cand prieste marfa si sa-l "atacatzi" in primele zile cand are aproape toate modelele, pentru ca vin cei de la magazine si rad tot....cam asta e smecheria cu Yo-zuri! :wink:
Adelin..vad ca esti cam irascibil.
nu am intrebat de nebun...am facut o comanda mai demult si nu am primit nimik..nicimacar m--e.si nu sunt singurul in situatia asta.am vazut ca s-a skimbat ceva la site...de aia am intrebat.crezi ca nu ma duce capul sa fac..ceea ce cu lux de amanunte imi explici tu mai sus?
deci...se primesc comenzile.multumesc.

@remus
pana la oradea...de la mine.... :cry:

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 11 Noi 2006, 22:54

christianpindichi scrie:
Adelin scrie:Eu zic sa intratzi pe site, sa vedetzi ce are pe stoc si daca le are nu vad nici un motiv sa nu le vanda!Eu am luat de curand 50 de buc. si din cate am vazut inoieste stocul periodic si aduce din ce in ce mai multe modele. Indicat e sa il intrebati cand prieste marfa si sa-l "atacatzi" in primele zile cand are aproape toate modelele, pentru ca vin cei de la magazine si rad tot....cam asta e smecheria cu Yo-zuri! :wink:
Adelin..vad ca esti cam irascibil.
nu am intrebat de nebun...am facut o comanda mai demult si nu am primit nimik..nicimacar m--e.si nu sunt singurul in situatia asta.am vazut ca s-a skimbat ceva la site...de aia am intrebat.crezi ca nu ma duce capul sa fac..ceea ce cu lux de amanunte imi explici tu mai sus?
deci...se primesc comenzile.multumesc.

@remus
pana la oradea...de la mine.... :cry:
Nu sunt deloc irascibil, tonul era foarte prietenesc!Ai inteles tu pe dos! :wink:

christianpindichi
veteran
veteran

Mesaj de christianpindichi » 11 Noi 2006, 22:56

ok!

Scrie răspuns