yo-zuri.ro
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
yo-zuri.ro
Dragi colegi co-forumisti,
am lansat o comanda si am trimis un mail d-lui Caius care se ocupa de vanzari pe site-ul mai sus amintit; stie cineva, e in concediu sau mai activeaza, caci mi-a venit confirmarea comenzii, dar nu a raspuns la email?
multumesc
am lansat o comanda si am trimis un mail d-lui Caius care se ocupa de vanzari pe site-ul mai sus amintit; stie cineva, e in concediu sau mai activeaza, caci mi-a venit confirmarea comenzii, dar nu a raspuns la email?
multumesc
-
- veteran
Caius e plecat
Cit despre Yo-Zuri, pina acum exista un singur importator european (la Milano), care a renuntat. Dupa ce in 2001 mi-am luat citeva din State, am cautat in toata Europa si am gasit ici-colo cite un vobler. Cind am intrebat de ce nu aduc, mi-au raspuns CA NU MERITA! (taxe, vama, pret).
Deci: Caius se ocupa de voblerele astea din hobby (are multe altele pe cap), iar eu ma rog sa il tzina cit mai mult, ca asa nu sunt nevoit sa iau pe n.v. din reviste sau de pe net, pot sa le admir live inainte de a le cumpara (avantaj loco
). In plus, el cind comanda un vobler, primeste un set de 6, vrea/nu vrea. Asa ca tre sa combine comenzile, ca altfel isi face stoc pe banii lui din n-shpe modele.
Acu' o sa ii cer taxa de avocat
Cit despre Yo-Zuri, pina acum exista un singur importator european (la Milano), care a renuntat. Dupa ce in 2001 mi-am luat citeva din State, am cautat in toata Europa si am gasit ici-colo cite un vobler. Cind am intrebat de ce nu aduc, mi-au raspuns CA NU MERITA! (taxe, vama, pret).
Deci: Caius se ocupa de voblerele astea din hobby (are multe altele pe cap), iar eu ma rog sa il tzina cit mai mult, ca asa nu sunt nevoit sa iau pe n.v. din reviste sau de pe net, pot sa le admir live inainte de a le cumpara (avantaj loco

Acu' o sa ii cer taxa de avocat

-
- veteran
@bogdank
"nu tine presu'..de ion Baiesu"
nu e vb de avocat aici,e vb de nesimtire.se putea da macar un anunt.."ba nene...nu mai comandati ca sunt plecat bla bla..."sunt multi de pe forum care au comand si nici macar nu au primit un raspuns
si eu am comandat si,vb unui mare pescar,"astazi..canci".
nu inteleg de ce administratorul mai tine reclama ,ca oricum e degeaba.....
apropo...vand o piele de tigru...voi comandati ....ca eu-s plecat dupa tigru
"nu tine presu'..de ion Baiesu"
nu e vb de avocat aici,e vb de nesimtire.se putea da macar un anunt.."ba nene...nu mai comandati ca sunt plecat bla bla..."sunt multi de pe forum care au comand si nici macar nu au primit un raspuns
si eu am comandat si,vb unui mare pescar,"astazi..canci".
nu inteleg de ce administratorul mai tine reclama ,ca oricum e degeaba.....
apropo...vand o piele de tigru...voi comandati ....ca eu-s plecat dupa tigru

In Franta importatorul e Flashmer si gasesc toate voblerele Yo-Zuri pe care le doresc. Si asta de ani si ani. Daca ma uit pe harta Franta cam tot in Europa se gaseste.bogdank scrie: Cit despre Yo-Zuri, pina acum exista un singur importator european (la Milano), care a renuntat. Dupa ce in 2001 mi-am luat citeva din State, am cautat in toata Europa si am gasit ici-colo cite un vobler. Cind am intrebat de ce nu aduc, mi-au raspuns CA NU MERITA! (taxe, vama, pret).

Evidenttudor scrie:Daca ma uit pe harta Franta cam tot in Europa se gaseste.

http://www.yo-zuri.com/DealersEurope.asp