yo-zuri.ro

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

RIon
utilizator constant
utilizator constant

yo-zuri.ro

Mesaj de RIon » 15 Iul 2006, 13:48

Dragi colegi co-forumisti,
am lansat o comanda si am trimis un mail d-lui Caius care se ocupa de vanzari pe site-ul mai sus amintit; stie cineva, e in concediu sau mai activeaza, caci mi-a venit confirmarea comenzii, dar nu a raspuns la email?
multumesc

andrei-ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de andrei-ovidiu » 15 Iul 2006, 13:52

poti sa pui 7.000 de comenzi pe site-ul ala! iesi la pensie si nu primesti nimik! :evil: :evil:

RIon
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de RIon » 15 Iul 2006, 20:42

ATUNCI DE CE ARE RECLAMA pe rapitori.ro???

Jean Scurtu

Mesaj de Jean Scurtu » 15 Iul 2006, 20:51

Mai de mult pe acest site v-am spus parerea mea cat de serios e acest Caius si s-ar parea ca parerea mea se adevereste....

Jean Scurtu

taicanoe
veteran
veteran

Mesaj de taicanoe » 15 Iul 2006, 22:46

RIon scrie:ATUNCI DE CE ARE RECLAMA pe rapitori.ro???
:lol: daca e beton voblerele :lol: e prea grele sa le mai trimita :lol:
S'altare și bunăstare !

bogdank
veteran
veteran

Mesaj de bogdank » 16 Iul 2006, 08:47

Caius e plecat
Cit despre Yo-Zuri, pina acum exista un singur importator european (la Milano), care a renuntat. Dupa ce in 2001 mi-am luat citeva din State, am cautat in toata Europa si am gasit ici-colo cite un vobler. Cind am intrebat de ce nu aduc, mi-au raspuns CA NU MERITA! (taxe, vama, pret).
Deci: Caius se ocupa de voblerele astea din hobby (are multe altele pe cap), iar eu ma rog sa il tzina cit mai mult, ca asa nu sunt nevoit sa iau pe n.v. din reviste sau de pe net, pot sa le admir live inainte de a le cumpara (avantaj loco :lol:). In plus, el cind comanda un vobler, primeste un set de 6, vrea/nu vrea. Asa ca tre sa combine comenzile, ca altfel isi face stoc pe banii lui din n-shpe modele.
Acu' o sa ii cer taxa de avocat :lol:

christianpindichi
veteran
veteran

Mesaj de christianpindichi » 16 Iul 2006, 11:13

@bogdank
"nu tine presu'..de ion Baiesu"

nu e vb de avocat aici,e vb de nesimtire.se putea da macar un anunt.."ba nene...nu mai comandati ca sunt plecat bla bla..."sunt multi de pe forum care au comand si nici macar nu au primit un raspuns

si eu am comandat si,vb unui mare pescar,"astazi..canci".
nu inteleg de ce administratorul mai tine reclama ,ca oricum e degeaba.....
apropo...vand o piele de tigru...voi comandati ....ca eu-s plecat dupa tigru :x

tudor
Moderator
Moderator

Mesaj de tudor » 16 Iul 2006, 11:39

bogdank scrie: Cit despre Yo-Zuri, pina acum exista un singur importator european (la Milano), care a renuntat. Dupa ce in 2001 mi-am luat citeva din State, am cautat in toata Europa si am gasit ici-colo cite un vobler. Cind am intrebat de ce nu aduc, mi-au raspuns CA NU MERITA! (taxe, vama, pret).
In Franta importatorul e Flashmer si gasesc toate voblerele Yo-Zuri pe care le doresc. Si asta de ani si ani. Daca ma uit pe harta Franta cam tot in Europa se gaseste. :lol:

costi
veteran
veteran

Mesaj de costi » 16 Iul 2006, 16:40

Am comandat si eu mai multe prin martie, si dupa mai multe promisiuni ca in curand o sa ajunga am renuntat sa mai sper.... asa ca mai bine le iau pe NV de pe net sau diferite cataloage...
Oricum seriozitate 0% :twisted: :twisted:

bogdank
veteran
veteran

Mesaj de bogdank » 16 Iul 2006, 16:46

tudor scrie:Daca ma uit pe harta Franta cam tot in Europa se gaseste. :lol:
Evident :lol: Chiar n-am cautat in fiecare tara si fiecare magazin. Pe unde am fost eu (Germania, Austria, Ungaria, Slovenia, Suedia, Elvetia), in magazinele in care am intrat, am primit acelasi raspuns. Asta nu inseamna ca la 2 colturi mai incolo nu era un magazin care sa aiba. Iar pe la mama lui Yo-Zuri zice ca:
http://www.yo-zuri.com/DealersEurope.asp :?

Scrie răspuns