Yo-zuri hibrid
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Yo-zuri hibrid
Vreau sa cumpar asa ceva pentru a-l folosi pe post de leader pt textil power pro.Intrebarea mea e: merge pescuit si ca fir normal,adica sami umplu mulineta cu el si sa dau fara grija? 

-
- veteran
- costica_fishing
- veteran
Nu uitati ca desi YO-ZURI HYBRID e un fir bun , e numai acoperit cu fluorocarbon ,nu e 100%fluorocarbon cum e SEAGUAR CARBON PRO.
Daca e bun sau nu SEAGUAR CARBON PRO va pot spune ca pescuind cu FIRELINE de 4lb. si leader fluorocarbon SEAGUAR de 4lb.(1,8kg.)am avut un drill de 2:30 ore cu un peste aligator urias(peste 1,5m.)agatat intamplator pe dinafara la jig 1/16oz.(1,8g.) ce in final a rupt nodul de la carlig cand deja degetele de la mana dreapta imi amortisera si mana imi tremura......
Tot cu leader SEAGUAR de 4lb. am prins paddlefish de peste 20kg.
Jean Scurtu
Daca e bun sau nu SEAGUAR CARBON PRO va pot spune ca pescuind cu FIRELINE de 4lb. si leader fluorocarbon SEAGUAR de 4lb.(1,8kg.)am avut un drill de 2:30 ore cu un peste aligator urias(peste 1,5m.)agatat intamplator pe dinafara la jig 1/16oz.(1,8g.) ce in final a rupt nodul de la carlig cand deja degetele de la mana dreapta imi amortisera si mana imi tremura......
Tot cu leader SEAGUAR de 4lb. am prins paddlefish de peste 20kg.
Jean Scurtu
- costica_fishing
- veteran