discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
anem
- veteran

dsg scrie:Anem... Eu aștept poza cu voblerul tău lângă crystal vibe... tre sa te ți de cuvânt.
Eu prima dată când am luat crystal vibe a fost la recomandarea unui prieten iar prima partida s-a ales cu 9 avati și 2 cleni... Mai erau vreo 2 pescari pe zonă... Le-au picat fața și mie la fel... De atunci e nr 1 la avat alături de rapala ssr alb... Am mai încercat și cu altceva dar nu mic ca cele doua menționate
Nu vad unde mi-am dat cuvantul ... dar in fine, mai jos o poza cu nalucile si ca bonus am pus si doua naluci a caror miscare se poate asemana cu cea a nalucilor pe care le fac eu:
Am inteles johnnybravo, intr-adevar am fost derutat de iconita aia

C&R ... un alt mod de a savura un peste ...
-
ssfisher
- veteran

prundus87 scrie:Nu stiu ce va apucat cu crystal vibe!!!!eu am avut si nu am ramas surprins de ele,asa ca le-am facut cadou!parerea mea ca nu isi merita banii!vopseaua sare de pe ele dupa cateva aruncaturi.asta este parerea mea personala!!
Mie, crystal vibe-ul, chiar nu mi se pare un vobler "fragil" de pe care sa sara vopseaua dupa cateva aruncari. Din contra, mi se pare un vobler foarte rezistent si pot da ca ex. CR-ul de mai jos, pe care il pescuiesc de vreo 10 ani. Asa cum se vede si din poze, si-a pierdut un ochi in luptele cu avatii de pe Dunare, are "cicatrici" multiple de la dintii salailor si stiucilor ce i-au cazut prada, ca sa nu mai amintesc, ca a trecut de doua ori prin sectia de urgente a Spitalului din Moldova Noua, unde s-a luptat cu penselor doctorilor. Bineinteles ca nu mai arata ca nou, dar nu stiu cate voblere ar fi rezistat la asa un tratament !?

[URL=
http://s1332.photobucket.com/user/stang ... s.jpg.html]

[/URL
Si mie mi se pare ca, in prezent, preturile ptr. acest model de vobler au luat-o razna. Daca in urma cu 5-6 ani il cumparam de la Caius cu 30-35 lei (cam cat costa si un RNR) in prezent un crystal vibe se vinde si cu preturi de 2-3 ori mai mari.
Alte variante de naluci folosite de mine cu succes la avat pe Dunare (zona Bazias-Orsova) ar fi Livebait-ul vibe (dar si acesta se vinde in prezent la preturi destul de mari) si Kastmaster-ul.
-
shogunu65
- veteran

anem scrie:dsg scrie:Anem... Eu aștept poza cu voblerul tău lângă crystal vibe... tre sa te ți de cuvânt.
Eu prima dată când am luat crystal vibe a fost la recomandarea unui prieten iar prima partida s-a ales cu 9 avati și 2 cleni... Mai erau vreo 2 pescari pe zonă... Le-au picat fața și mie la fel... De atunci e nr 1 la avat alături de rapala ssr alb... Am mai încercat și cu altceva dar nu mic ca cele doua menționate
Nu vad unde mi-am dat cuvantul ... dar in fine, mai jos o poza cu nalucile si ca bonus am pus si doua naluci a caror miscare se poate asemana cu cea a nalucilor pe care le fac eu:

salut Anem,
Poti sa mi spui ce naluci sunt cele de pe ultimul rand? acelea de sub cele facute de tine
-
adrian99
- veteran

si alea de pe ultimul rand tot de el sunt facute!

-
anem
- veteran

shogunu65 scrie:anem scrie:dsg scrie:Anem... Eu aștept poza cu voblerul tău lângă crystal vibe... tre sa te ți de cuvânt.

salut Anem,
Poti sa mi spui ce naluci sunt cele de pe ultimul rand? acelea de sub cele facute de tine
adrian99 scrie:si alea de pe ultimul rand tot de el sunt facute!

Adriane, nalucile respective nu sunt facute de mine … sunt doar vopsite de mine in niste culori care mi se pareau mai OK decat cele originale. Una dintre ele este un MarAmigo de la Yamashita&Maria iar cealalta este ceva chestie chinezeasca primita al carei nume nu il stiu.
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...
-
maverurobi
- utilizator constant

Țpt,RYOBY,da voblere bune,sant fan yo-zuri crystal de 9 pot sa spun ca la mine in clasament sant nr.1 la somn si altele,culori nu prea conteaza,trebuie prezentate unde le place lor,adica pe curenti mari,pe apa moale numai bulan,eforturi mari cu voblerele astea ,te lucra *,mori*,reusite voblere,in concluzie nu trebuie sa lipseasca din trusa,am uitat sa specific ca eu dau pe raul mures,nu fac reclama,la mine a mers,ce sa mai......
-
stradic
- veteran

RYOBI scrie:As vrea cateva pareri despre voblerul asta care l-ati foslosit cam ce randament are?Ce culori sunt mai bune?Mersi

Cele mai proaste voblere....nu am prins nimic niciodata cu ele!!!
rapala the best vobler in the world
-
dsg
- veteran

Proaste pt tine, bune pt alții... Însă nu sunt eficiente tot timpul. Mie mi-a intrat și mreana pe el dar lăsate în curent pe substrat