discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
costi
- veteran

Hahahah... ce le place la unii sa reactiveze topicuri de acum 5 ani
Sunt bune.. chiar foarte bune.... da nu fac mai mult ce 30-40 lei.
La fel de bune sunt insa o gramada de alte modele lipless.....
Cum zice si Anem... toti cu valul... ne plac etichetele
Sunt voblere care prind avat cel putin la fel de bine ca celebrul Crystal Vibe si nu costa atata.
Cand se gaseau prin magazine si erau pe la 20 si ceva 30 lei (deh.. vremuri bune cu dolarul jos) meritau... da sa ajungi sa dai 70 - 100 chiar 150 pe un vobler e deja dileala

-
RYOBI
- veteran

Zine cateva la fel de bune ca VIBE sa nu mai aruncam banii pe fereastra
-
costi
- veteran

Sti cum e .. poate sunt bune la mine si la tine sa nu mearga...... e plina piata de lipless-uri, incearca-le cu incerdere si vezi care dau randament pe zona ta.... normal ca daca dai doar cu un vobler ala e cel mai bun...
Personal le prefer pe cele silent la avat.
Cat despre TN - am unul de mucegaieste in trusa... pe mine nu ma prins... nu zic ca nu sunt bune.. da cum RNR-ul face treaba excelenta de ce sa dau de 3 ori pe atat pe un TN??
Thrill chiar daca e bun nu e lipless.. asa ca nu se incadreaza aici....
-
anem
- veteran

RYOBI (lasand la o parte tonul ironic care reiese din mesajul tau) … vorba lui Costi … piata e plina de vibe-uri si poate cele care au functionat la mine nu vor functiona la tine. In ultimi doi ani am pescuit aproape in exclusivitate cu nalucile pe care mi le fac singur asa ca nu pot spune ca am urmarit ce a mai iesit pe piata si sincer nici naluci noi nu prea mi-am mai cumparat. Degeaba iti spun ca daca vorbim de vibe-uri la mine au functionat nu stiu ce RNR-uri sau X-Smatra, MarAmigo sau porcaria de la Rapture numita UnderSilent pentru ca poate la tine astea nu vor da randament si atunci poti spune ca intr-adevar ai aruncat cu banii pe fereastra.
De altfel, as putea spune ca pescuitul la avat nu inseamna doar vibe-uri … astea am vazut ca functioneaza OK in mod special in zonele de sub baraje sau in zonele cu curent puternic ale raurilor pentru ca in alte locuri sunt mult mai potrivite cu totul si cu totul alte naluci … si daca m-as pune sa insir pe aici nalucile cu care am prins in mod regulat avat ar trebui cumparate vreo 3-4 cutii noi pentru a le pune pe toate.
Deci, in concluzie … cumparati-va Crystal Vibe-uri, dati o gramada de bani pe ele si gata … pana la urma nu e treaba mea pe ce isi cheltuie lumea banii.
Ps: johnnybravo … nu stiu altii cum au prins cu Thrill-ul dar iti pot spune ca am cateva sute de avati prinsi pe naluca astaa si daca in ultimii doi ani nu as fi pescuit cu alte naluci numarul avatilor capturati cu Thrill-ul poate ar fi sarit de o mie. Dar, cum spuneam mai sus … fiecare e liber sa pescuiasca dupa cum i se arata. Noi sa fim sanatosi.
Pps: in ultima vreme am scris tot mai rar pe forumul asta si se pare ca voi continua in acelasi ritm. Exceptie facand ironiile imprastiate de anumiti utilizatori nu se mai scrie mai nimic pe aici.
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...
-
catalin66
- veteran

De altfel, as putea spune ca pescuitul la avat nu inseamna doar vibe-uri … astea am vazut ca functioneaza OK in mod special in zonele de sub baraje sau in zonele cu curent puternic ale raurilor pentru ca in alte locuri sunt mult mai potrivite cu totul si cu totul alte naluci
Si Thrill-ul tot pe ape repezi mi-a dat cele mai bune rezultate , de altfel , in general , avatul se prinde bine cand apele au debit mare , curent puternic .Cat despre Crytstal Vibe , l-am plimbat de zor prin trusa vreo 2 ani , cand si cand il mai bagam , dar fara rezultat , asta pana cand am intalnit pe un baraj , un coleg de forum care mi-a recomandat o anumita miscare cand dau cu Crystal-ul , eu mergand liniar cu el , am inceput sa prind , dar nu ma dat pe spate , la cat costa acum , nu prea isi merita banii ...dar poate pe alte ape , in mana altor pescari mai priceputi ....am inteles ca modelul de 9 produce ceva somn .
-
hegedusalin
- veteran

La fel am inteles si la Thrill.. cel de 9 produce... la mine nu a produs. Deci tot de apa si de mana tine ca sa produca ceva

-
dsg
- veteran

Anem... Eu aștept poza cu voblerul tău lângă crystal vibe... tre sa te ți de cuvânt.
Eu prima dată când am luat crystal vibe a fost la recomandarea unui prieten iar prima partida s-a ales cu 9 avati și 2 cleni... Mai erau vreo 2 pescari pe zonă... Le-au picat fața și mie la fel... De atunci e nr 1 la avat alături de rapala ssr alb... Am mai încercat și cu altceva dar nu mic ca cele doua menționate
-
johnnybravo
- Moderator

-
Anem, poate te-a derutat emoticonul, nu eram ironic, si eu prind cu thrill.