X-fast
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
- utilizator constant
1 - in cazul asta discuti pesemne despre XXX-fast ; la X-fast inca se mai indoaie.nightfishing01 scrie:1-cm mei inca stau drepti ca sunt tanar ,poate mai tarziu...
2 -ce va opariti asa,nu cumva va-ti dat seama ce gogosi ati halit de-a lungul timpului pe bani f multi sau voi vindeti![]()
3- un nebun arunca o piatra in balta si 10 intelepti....,solutia- foto![]()
2 - poti manca gogosi si tu, contra cost; rahatul, in schimb, e gratis; iesi in avantaj.
3 - nu inteleg ce-ti doresti sa vezi in fotografie. Betele X-fast dintr-o bucata sau doua care nu exista (citat dintr-o opinie foarte documentat cristalizata)?

Astept vremurile cand ne vom lauda cu pestii eliberati, nu cu cei prinsi...
- stefanflorin
- veteran
"Vand bat extra extra la patrat fast lungime 183' 4614" putere de aruncare 614/14194-625262562Oz este ideal pentru pescuitul virtual pe forumuri, pret avantajos, astept oferte." Serios acum, ma baieti (si fetite) chiar asa de tare conteaza chestiile astea? daca eu ma duc la peste si am bat american/european/japan/china si cade bine in mana mea, prind cu el, simt bine, dau tzepe, etc, oare cat sa ma intereseze daca e x-fast, cat flexeaza, unde e made, si toate kkturile astea. Frate batul bun este facut asa de pescarul bun, ai mana de lemn mai bine cauti alt hobby decat bete scumpe. Restul aberatiilor sunt marketing/proasta informare/necunoastere de cauza/lipsa de iesiri pe balta/LIPSA PESTILOR DIN APELE NOASTRE!!!.
- Mugurstefan
- veteran
Asa-ti trebuie !!taicanoe scrie:gata, sunt in ceata totala ... nu mai stiu ce bete am. Ma pus dreaqu sa le masor si uite ce a iesit
GL2HS flexeaza de la 27cm si e mai conic decat Avidu' care flexeaza de la 23cm. Iar Maver light plus spigot flexeaza de pe la 20 cm ... cred ca le arunc pe toate
Daca nu faci treaba ca la manual .....

Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !
Mugur Dixit !
- stefanflorin
- veteran