Wright & McGill Salmon/Steelhead Spinning Rod

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Torescu Octavian
senior
senior

Mesaj de Torescu Octavian » 03 Aug 2007, 22:24

multumesc pentru interesul tau asupra acestui topic si pentru ca ai gasit articolul acela.exact ce ziceam eu despre inele a zis si tipul ala dar nu este prea tarziu sa le schimb.deja mi am dat comanda de 3 inele fuji pentru bete de fly ca sa le inlocuiesc.ma bucur sa vad ca si altii pescuiesc cu astfel de bete si sunt multumiti de ele.
astept acuma sa mi vina inca un bat mai micut de la st croix adica asta
Thank you for your recent order. For your convenience, the current status of your order is listed below.

Products Ordered

1 of 11-9588 ST. CROIX LEGEND TOURNAMENT BASS SPINNING ROD TBS68MXF
Shipped-08/02/07
alta incercare sper alt succes :D :D :D
ce parere ai despre el onesti

onesti
veteran
veteran

Mesaj de onesti » 04 Aug 2007, 16:19

scump!

onesti
veteran
veteran

Mesaj de onesti » 06 Aug 2007, 19:31

Sorry,
Ma gandeam la Legend Elite care-n Canada-s 4-500CAD.

Ce pot sa-tzi spun si sa nu stii deja?

Sunt betze specializate, foarte sensibile iar in USA sunt comune printre pescarii de bass. Probabil ca inginerii de la St.Croix au avut ceva in cap cand le-au proiectat special pt bass. Daca pescuiesti in Romania unde bass e "mai putzin" si daca le acorzi increderea ta profesionistilor care fac betze specializate pt o anumita specie, probabil ar fi trebuit sa alegi betzele de walleye?!

Mie personal mi se potrivesc mai putzin betzele extra-fast iar de la St.Croix-ul tau nu-mi place culoarea. Dar astea's doar niste pareri subiective putzin importante.

Oricum daca era sa aleg eu un batz din aceasta categorie as fi facut un efort si as fi luat un Kistler LTX sau as fi economisit niste bani cumparand un Shimano Compre sau Crucial.

Una peste alta - ai facut o alegere buna! Daca itzi plac betzele stiff vei fi incantat!

Tzine-ne la curent!

Torescu Octavian
senior
senior

Mesaj de Torescu Octavian » 06 Aug 2007, 21:06

multumesc pentru pareri,dar daca nu incerci nu ai cum sa sti ce este bun.asa ca poimaine terbuie sa mi ajunga si asta si voi vedea atunci ce este
as vrea sa l folosesc la pescuit din barca tot pentru jiguri.probabil ca o sa aduc si un kisler sa vad cu ce se mananca si alea ca toata lumea le lauda si nu inteleg de ce pentru ca nu au un disine foarte misto.....dupa ce am vazut prin poze

fir intins! :wink:

Scrie răspuns