Wright & McGill Salmon/Steelhead Spinning Rod

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Torescu Octavian
senior
senior

Mesaj de Torescu Octavian » 26 Iun 2007, 15:27

si eu tot spre st croix tind sa trag dar astia de la Cabelas mi au recomanda Wright & McGill ,nici nu stiu ce sa mai aleg,cred ca dau cu banu ca pana la urma nu poate sa fie la banii astia vreun chici.Oricum nu credeam ca nimeni de pe forum nu a cumparat lansete de genu asta de la Wright & McGill ,macar una trebuie sa fie in romania nu se poate :)
Poate apare vreun propietar de McGill McGill :D :D

Torescu Octavian
senior
senior

Mesaj de Torescu Octavian » 31 Iul 2007, 22:53

mi a ajuns in sfarsit lanseta
am luat modelul cara arunca pana la 1 oz si este foarte tare super senzitiva super bine lucrata am pescuito la dunare si sunt foarte multumit de ea ce sa zic daca sunt primul cumparator de mgill din romania nu am luat teapa

onesti
veteran
veteran

Mesaj de onesti » 31 Iul 2007, 23:23

Felicitari si s-o folosesti cu placere!

Ce arunci cu ea de regula si cum se incarca cu nalucile respective?

Cum te descurci cu lungimea de 8'6"? Te-ntreb pt. ca eu am o Tierra cu aceleasi caracteristici ca ale noului tau batz, mai putzin lungimea de 7'. Cred ca m-am dezobisnuit sa folosesc betze asa lungi.

Alte impresii pe masura ce apar capturile...?

toni f
veteran
veteran

Mesaj de toni f » 01 Aug 2007, 07:52

@ mihaif

nu mai ai :D :D :D

mihai florescu
veteran
veteran

Mesaj de mihai florescu » 01 Aug 2007, 13:49

toni f scrie:@ mihaif

nu mai ai :D :D :D
asa e, dar o sa fie iar, am ajutat un prieten :wink:
Imagine

Torescu Octavian
senior
senior

Mesaj de Torescu Octavian » 01 Aug 2007, 21:40

onesti scrie:Felicitari si s-o folosesti cu placere!

Ce arunci cu ea de regula si cum se incarca cu nalucile respective?

Cum te descurci cu lungimea de 8'6"? Te-ntreb pt. ca eu am o Tierra cu aceleasi caracteristici ca ale noului tau batz, mai putzin lungimea de 7'. Cred ca m-am dezobisnuit sa folosesc betze asa lungi.

Alte impresii pe masura ce apar capturile...?
----------------------------------------------------------\
pentru dunare batele lungi 8.6 si 9 cred ca sunt cele mai bune
am pescuit o azi la dunare si am luat 7 salaiasi intre 500g si 1kg super bat am luat si niste strapi cat "degetu" la care le am simtit tacul pe un vant si niste valuri de 30 de cm.am dat cu plastice in general si capete pana la 30 dar cal mai bine lucreaza cu 7 8 9 pana in 15 grama maxim nu ca nu ar merge si cu 30 g dar eu am pescuito si mi a placut cu gramaje mai mici.oricum are o rezerva serioasa pe talon cu instie de kevlar care schimba caracteristicile batului. una peste alta vil recomand.
o singura problema ar fi de discutat .inelul de varf este ok dar urmatoarele 3 inele sunt cu picior un pic mai lung ,eu cred ca trebuia sa fie exact de marimea inelului de varf nu stiu ce sa zic poate asa au calculato ei

onesti
veteran
veteran

Mesaj de onesti » 01 Aug 2007, 21:56

Ma bucur ca-tzi place!

Nu te mai concentra atat la inelele alea pt ca-tzi va sta pescuitu-n gat. Concentreaza-te la partzile ei bune: sensibilitate in conditzii de vant cu jiguri mici, actziune, putere, estetica etc.

La inele uita-te mai tarziu cand tre' sa cautzi un motiv (si nu-l gasesti) pt a-tzi cumpara inca un batz si mai bun de aceasta data!

Inca o data felicitari pt c-ai avut "curajul" sa platesti pentru un batz care n-are foarte multe review-uri (romanesti cel putzin)!

Torescu Octavian
senior
senior

Mesaj de Torescu Octavian » 02 Aug 2007, 00:16

am riscat am castigat pana la urmatoarea comanda
va fi sigur un avid de 9 tot pentru salmon heheh :D :D pala il cunosc ne am mai intalnit.

toni f
veteran
veteran

Mesaj de toni f » 02 Aug 2007, 07:27

@mihai f

asa, plecaciunile de rigoare :D :D :D

vezi ca nu mai sunt in back order la cabelas ..... :D :D :D

ps: nici cu gl2 ala nu mie rusine totusi ... cred ca te descurci cu el :D :D :D daca nu merge bine iti dau eu un black bull htc , sa vezi ce bine prinzi cu el :D :D :D

onesti
veteran
veteran

Mesaj de onesti » 03 Aug 2007, 19:35

Uite un review la Wright & mc. Gill:

http://www.tackletour.net/T3Forum/viewtopic.php?t=20679

Nu-i chiar modelul tau, dar pe-aproape. Si se pare ca poate scoate si pesti mari :wink:

Si tipul respectiv are o observatzie legata de inele. Una peste alta - o impresie buna!

Scrie răspuns