Whiplash Berkley

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

danstiucaru
veteran
veteran

Mesaj de danstiucaru » 27 Apr 2011, 22:30

parese ca multi au o parere destul de naspa despre berkley,ma gandeam cai o inchipuire de a mea..eu zic ca indiferent de model(textil au ba) ,nu este o marca prea stralucita :?

Vegas_75
veteran
veteran

..

Mesaj de Vegas_75 » 29 Apr 2011, 20:53

Va multumesc tuturor ptr parerile si sfaturile voastre si e clar ca trebuie mare atentie la o comanda de fire textile in state.
Sincer cred ca avem o parere buna despre Berkley venita de undeva din trecut , imediat dupa revolutie sa zic cand nu erau asa multe optiuni si un Berkley era preferat. Intre timp lucrurile s-au mai schimbat destul de mult si daca te informezi bine inainte poti sa faci o alegere in cunostinta de cauza , adica una buna.

Multumita celor de ..apa.ro am gasit intelegerea necesara anularii comenzii mele de 2 role Berkley de asa zis 0.17 mm . Bila alba ptr ..apa.ro

Spor si numai bine !

g30rg3
veteran
veteran

whiplash

Mesaj de g30rg3 » 30 Apr 2011, 21:28

E un fir destul de matasos comparativ cu restul firelor teflonate, dar se scamoseaza foarte repede si este al naibii de supradimensionat 0,17 are cel putin 0,25. Eu am avut 0,06 care era mai gros decat pp-ul de 0,10 si ca rezistenta mie mi s-a parut mult sub nivelul lui pp mai ales cand am incercat sa fac putin jigging cu el, la fiecare 5-10 lanseuri, daca mai prindeam cate o cioata sau craca aruncam cate 1 metru de pe tambur, in conditiile in care nu foloseam inaintas din mono sau fluorocarbon. Nu cred ca l-am tinut mai mult de doua luni pe tambur in care ramasesem doar cu jumate din rola, si apoi l-am schimbat cu power braid teflon 0,08 de la energo care a fost o adevarata surpriza mai ales ca in lumina devine semi transparent si deasemenea ca rezistenta m-a uimit. E un fir relativ ieftin pe care il recomand din suflet.

kzoli
veteran
veteran

Re: ..

Mesaj de kzoli » 30 Apr 2011, 22:12

Vegas_75 scrie: am gasit intelegerea necesara anularii comenzii mele de 2 role Berkley de asa zis 0.17 mm
De banii aceiia mai bine cumperi bere sau ceai decat fir Berkley whisplast :wink:

radu_bug
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de radu_bug » 03 Mai 2011, 18:28

am avut si eu o rola de whiplsh 20lbs si m-a tinut o partida pe prut. se lansa bine si mult pina am agatzat o cioata pe malul opus la vreo 70-80m distanta. nu l-am putut rupe cu mana goala si l-am infasurat pe un bat. ma asteptam sa se rupa de la nodul cu care era legata naluca dar el s-a rupt de langa batzul pe care l-am infasurat lasand in apa 2/3 din el. si de atunci prefer fire care se rup de la nod .

Scrie răspuns