vremea tantarilor

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

eugend
utilizator constant
utilizator constant

vremea tantarilor

Mesaj de eugend » 24 Mai 2006, 21:43

ce metode o sa folositi anul asta impotriva tantarilor? cu siguranta ca in al 2-lea an de inundatii santarii isi vor cere drepturile .

Jean Scurtu

Mesaj de Jean Scurtu » 24 Mai 2006, 23:36

Spray OFF! DEEP WOOD insect repelent,cu substanta activa "deet"in procent de 25%(facut de firma americana Johnson),sau gel cu un acelas procentaj (sau mai mare) de "deet"(verificate in razboi in jungla din Vietnam de soldatii americani ).

Jean Scurtu

mihaimircea
veteran
veteran

Mesaj de mihaimircea » 28 Mai 2006, 09:59

Autan merge bine pe balti. In delta trebuie ceva mai puternic ca tantarii de acolo sunt ceva mai aproape de cernobal si au trompa de titan :twisted:
Iarna nu-i ca vara.... dar incet incet ajunge sa fie.

CC59
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de CC59 » 28 Mai 2006, 14:07

Am vayut pe un sit de pescuit un anunt de vinzare a unui aparat electronic impotriva tintarilor.Are cineva idee daca are vreun efect pe balta sau e doar un gadget fara valoare ? Multumesc pt eventualele raspusuri.

dorulet radu
junior
junior

Mesaj de dorulet radu » 29 Mai 2006, 08:51

autan e bun dar sa fie produs de Bayer pt ca am vazut ca fac si altii si, pe incercate, spun ca nu sunt la fel de eficiente. eu folosesc crema, e cea mai eficienta, deşi vara transpiri din cauza ei de te ia naiba. spray-ul ar fi mai bun dar se termina prea repede pentru că jumatate se pierde în aer. altceva bun e ceva facut in israel - SANO- am avut în delta şi nu am avut nici un fel de probleme. asta din urma am inţeles ca il distribuie o firma cunoscuta ce vinde scule de pescuit. am văzut zilele trecute un aparat electric, cat jumatate de pager, care merge cu o baterie si zice ca fugaresta tantarii pe o raza de 2m. e facut in spania dar nu am incredere în scule de astea ca, daca ar fi fost eficiente s-ar fi comercializat cu succes si pentru uz casnic. pui unul la geam si nu mai intra tantarii. si costa in jur de 500 de mii de lei vechi. cine e dispus sa dea banii astia ca sa vada daca e eficient sa ne spuna si noua cum e.

taicanoe
veteran
veteran

Mesaj de taicanoe » 29 Mai 2006, 14:55

500.000 - cam scump doar pentru al proba ... daca nu e eficient ai cam luat teapa :!:
S'altare și bunăstare !

Jonin
veteran
veteran

Mesaj de Jonin » 29 Mai 2006, 16:34

Puteti sa postati produsele pe care le-ati folosit impreuna cu pretul?
Si daca se poate,postati si cate ore a avut efect.
Dumnezeu sigur iubeste prostii. Altfel nu ar fi creat atat de multi!

Multi prosti, putine gloante!

eugend
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de eugend » 02 Iun 2006, 20:26

SANO - a fost cel mai bun din cate am folosit eu. tine cam 1/2h in regim de delta in iulie . este un recipient cu biluta. dupa juma. de ora cei raciti nu mai simt mirosul si incep sa atace. partea proasta este ca are o tarie care te cam ameteste ,cred ca este si toxic. am facut comanda de un dispozitiv electronic de 500mii rol. dupa ce am sa-l testez ,va anunt de rezultate. acum cativa ani am avut in delta un breloc electronic bazaitor austriac ,dar tantarii nostri lipovenesti nu stiau limba.

taicanoe
veteran
veteran

Mesaj de taicanoe » 03 Iun 2006, 18:42

Si eu vreu sa-mi iau un disp. electronic sa bazaii tantarii ... dar cred ca mai astept ... sa vad ce spun alti proprietari de asemenea disp. Deocamdata folosesc niste servetele antitintari ...
S'altare și bunăstare !

georgelucius
senior
senior

Mesaj de georgelucius » 03 Iun 2006, 18:47

Dispozitive electronice am folosit eu vreo 3 feluri si toate au fost canci.
Ba la unul mi s-a parut ca atacau tantarii mai al dracului.

Scrie răspuns