vremea tantarilor
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
In urma cu citiva ani am folosit AUTAN stick. Era destul de bun, avea efect circa 3 ore.
Apoi am trecut pe spirale antitintari. Si astea si-au facut treba pina pe la sfirsitul verii trecute (cind datorita numarului mare de tintari de dupa inundatii am cam avut probleme chiar stind intre 2 spirale).
Anul acesta am gasit AUTAN lichid (in recipient cu pulverizator). Despre asta va spun cum e ... dupa ce-l folosesc.
Legat de ce spunea dl. Jean Scurtu. Si pe la noi se gaseste OFF insa are substanta activa 15 % spray-ul si doar 7 % in varianta lichid (recipient pulverizator).
Dupa eticheta AUTAN-ul lichid are 10 % substanta activa.
Si ca o paranteza ... la magazinul din Iasi de la care am cumparat aveau ca produse antitintari OFF si AUTAN ambele in 2 variante (FAMILY si KIDD) si toate aceste variante la spray sau lichid. Primul s-a epuizat AUTAN FAMILY lichid (de care am luat si eu) ... din toate celelalte inca mai sunt
Apoi am trecut pe spirale antitintari. Si astea si-au facut treba pina pe la sfirsitul verii trecute (cind datorita numarului mare de tintari de dupa inundatii am cam avut probleme chiar stind intre 2 spirale).
Anul acesta am gasit AUTAN lichid (in recipient cu pulverizator). Despre asta va spun cum e ... dupa ce-l folosesc.
Legat de ce spunea dl. Jean Scurtu. Si pe la noi se gaseste OFF insa are substanta activa 15 % spray-ul si doar 7 % in varianta lichid (recipient pulverizator).
Dupa eticheta AUTAN-ul lichid are 10 % substanta activa.
Si ca o paranteza ... la magazinul din Iasi de la care am cumparat aveau ca produse antitintari OFF si AUTAN ambele in 2 variante (FAMILY si KIDD) si toate aceste variante la spray sau lichid. Primul s-a epuizat AUTAN FAMILY lichid (de care am luat si eu) ... din toate celelalte inca mai sunt
Si eu am folosit Autan spray. Am insa impresia ca nu e eficace decat 10 minute. Fara indoiala problema e psihologica. Deja ma enerveaza faptul ca trebuie sa ma dau cu produsul dar tantarii tot continua sa bazaie in jurul tau.bogdank scrie:Eu folosesc Autan spray si e eficient pt 1-2 ore. Din pacate rezolva doar problema pishcatului, nu si cea a biziitului pe la urechi, care pe mine ma ucide.
Din fericire pe aici nu prea sunt tantari, si cand ma duc in Delta Ebrului o iau spre amonte unde nu sunt.

salutare tuturor... eu am folosit anul trecut ceva crema din ungaria... din pacate nu mai am cutia si nu mai stiu cum se numea... aprox 2 ore avea efect garantat si scapam si de bazait modo-grosso... avea o componenta eterica puternic mentolata...crema era destul de groasa si trebuia s-o freci bine in piele... buba era ca intra si in pielea palmelor si pana si viermusii pe care ai puneam in carlig aromau ca si niste odorizante... va imaginati ce efect reppelent aveau asupra fondului piscicol... hai ca prima ungere o rezolvam de la locul de start, cu un nepescar sau nepescarita... dar apoi era jale...
si ziua noapte se facu!