Vot pentru Shimano sau Daiwa?!
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Vot pentru Shimano sau Daiwa?!
Propun, pentru a vedea care brend este mai apreciat sa voteze fiecare....
eu am sa votez primul: 1-0 pentru Shimano!
eu am sa votez primul: 1-0 pentru Shimano!
Re: Vot pentru Shimano sau Daiwa?!
brend?? ce e ala mancatiash...???
)
Si parca iexista numa' cele 2 brand-uri????....... eu totusi votez cu asta
)

Si parca iexista numa' cele 2 brand-uri????....... eu totusi votez cu asta

Scuze pentru gresala, domnule Costi.....desigur nu"iexista" doar doua branduri.....insa polemicile se invart doar in jurul acestora.....costi scrie:brend?? ce e ala mancatiash...???)
Si parca iexista numa' cele 2 brand-uri????....... eu totusi votez cu asta)
Acest vot nu va pune capat "razboiului", dar vom afla care este mai apreciata....
Pentru cei plictisiti de acest subiect....rog sa ignore topicul!
-
- veteran
Ca idee, un asemenea sondaj este relevant in masura in care cei care raspund sunt fie utilizatori de Shimano, fie doar de Daiwa. Acestia sunt fanaticii
Consumatorii fideli, loiali, care greu isi schimba opinia. Cred ca cei rationali vor folosi modelele bune ale ambelor producatori, si nu numai ale lor.
Acestea fiind spuse, ca sa nu fie doar o postare fara raspuns la subiect, nu-mi plac modelele actuale nici de la Daiwa, nici de la Shimano.
Votul meu se duce catre modelele din perioada 2002-2005 de la Daiwa.

Acestea fiind spuse, ca sa nu fie doar o postare fara raspuns la subiect, nu-mi plac modelele actuale nici de la Daiwa, nici de la Shimano.
Votul meu se duce catre modelele din perioada 2002-2005 de la Daiwa.
-
- veteran
Traim vremuri destul de ciudate.....societate de consum,adica mai pe larg nimic nu mai este si nu se mai face sa tina si sa dureze,este valabil la aproape orice produs nu ma refer doar la mulinete.Cumperi o mulineta de top...bani multi,singurul motiv este nevoia de a ne satisface o mandrie,un orgoliu personal.Cu toate ca am inceput pescuitul cu mulinete Daiwa gen Procast sau Caldia in timp am devenit din mai multe motive...personale,fan Shimano.
Am si de unele si de altele... daiwele cele noi, cel putin in clasa medie ma lasa rece.. nu-mi mai plac.... daca ar fi sa aleg dintre cele doua in clasa 100-200 $ as merge pe shimano momentan.... insa raport calitate pret la ora acuala eu zic ca clonele gen zauber, redarc etc sunt peste ce ofera cei doi mari gianti la acelasi pret.
Oricum subiectul asta nu se termina niciodata.... la fle ca BMW vs. Mercedes sau Bruce Lee vs Van dame
Oricum subiectul asta nu se termina niciodata.... la fle ca BMW vs. Mercedes sau Bruce Lee vs Van dame

pana acum....3-1 pentru shimano...
- crapmaniacul
- veteran
Daca insistati cu voturile o sa votez cu alea mai de top, alea de le viseaza tot pescarul, dar tot Daiwa ramane numarul 1 .
Numai sa nu se umble cu prostii la urnele cu sufragii, sa nu fraudam scrutinul ... Am auzit ca deja se dau pesti de la unii la altii ...
Numai sa nu se umble cu prostii la urnele cu sufragii, sa nu fraudam scrutinul ... Am auzit ca deja se dau pesti de la unii la altii ...