Vot pentru Shimano sau Daiwa?!
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Re: Vot pentru Shimano sau Daiwa?!
Aplicatii UL,L,ML - Shimano,M,MH,H,XH-Daiwa , asta pt. mulinete.
Lansetele sunt ok la ambele branduri si pentru toate clasele de putere,lungime si actiune,cu un + pt. Daiwa.
Eu pun egalitate intre acestea doua,uneori prefer Abu Garcia sau Okuma (depinde de situatie,loc de pescuit etc. )
Mai depinde si de fiecare cu care este invatat si in care are mai multa incredere.
Lansetele sunt ok la ambele branduri si pentru toate clasele de putere,lungime si actiune,cu un + pt. Daiwa.
Eu pun egalitate intre acestea doua,uneori prefer Abu Garcia sau Okuma (depinde de situatie,loc de pescuit etc. )
Mai depinde si de fiecare cu care este invatat si in care are mai multa incredere.
- crapmaniacul
- veteran
Aici e ca pe balta dupa o jumate doua sub nas ... nimanui nu-i mai arde de pescuit, toata lumea a vrut doar sa plece de acasageppetto scrie:Maturizați-vă!

Stella FD are un clank cand o invarti ...
Stella FE se deschioleaza ....
Certate aia prima e din 2004 e demodata au toti si parca are un zgomot ca a zis ala ca se aude ....
Certate New caraie e plin servisul de ele si are un joc cand tii de tambur si invarti....
Steezu e buna cand ai si lanseta Steez, daca nu ai nu mai da bine Steez pe altceva ..... si nu simti nici atacu in ea ....
Ce dracu sa votez parca nu stiti ca niciuna nu e buna ....

Stella FE se deschioleaza ....
Certate aia prima e din 2004 e demodata au toti si parca are un zgomot ca a zis ala ca se aude ....
Certate New caraie e plin servisul de ele si are un joc cand tii de tambur si invarti....
Steezu e buna cand ai si lanseta Steez, daca nu ai nu mai da bine Steez pe altceva ..... si nu simti nici atacu in ea ....
Ce dracu sa votez parca nu stiti ca niciuna nu e buna ....

am 33 de bile albe
- George1985
- veteran
Da eu cu cine votez? 

cum asi rezuma eu acest conflict S vs D
Daca cu Stinga te masturbezi si cu Dreapta faci la ba : Cu care mina footi mai bine ?

Daca cu Stinga te masturbezi si cu Dreapta faci la ba : Cu care mina footi mai bine ?

un locuitor la mia de km² ! pamintul ne va suporta mai usor !
...pentru variatie:Shimaiwa vs.Daimano...asteptam voturi...
- semlecangheorghe
- veteran
Shimano 1 vot, Daiwa 1 vot,sau egal daca doriti..
Raport pret calitate-fiabilitate ambele iau bataie de la Ryobi si clonele acestuia produse de spro-redarc,goldarc,grandarc..
Raport pret calitate-fiabilitate ambele iau bataie de la Ryobi si clonele acestuia produse de spro-redarc,goldarc,grandarc..
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
- andriipopa75
- veteran
pana la 100$ okuma
la 150$ shimano
la 500$ stella
la 150$ shimano
la 500$ stella
-
- veteran
Din ciclul:
Nici Trabantul nu-i masina...cum nici Stella nu-i regina!!!
Votez DAIWA....No. 1
Nici Trabantul nu-i masina...cum nici Stella nu-i regina!!!

Votez DAIWA....No. 1