Ce ai luat cu el?deltaic scrie:Un vobler Strike Pro care mie mi s-a parut interesant,este Supersonic Jointed. Desi in cea mai mare parte a timpului nu prea face mare lucru,au fost cazuri cand numai cu asa ceva s-a prins.Cand se pune pe prins nu mai conteneste. Eficienta/pret marca asta mi se pare ok. Cu ancorele mai au ceva probleme,rezolvabile de regula.
voblere strike pro
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
baby pro
am o mica nelamurire: mi-am luat 2 baby pro 088 (3,5 cm) si amandoua pe recuperare moderata/mai rapida fac ~piruete~. pe recuperare lenta merg ok. am observat asta si pe rau si pe lac.
e ok sa se intample asta?
- KiD Vicious
- utilizator constant
@bogodan - prin ce legi voblerul de fir? ...nu cumva asta sa fie motivul pentru care nu sta bine pe curent? Pana si azi am pescuit 70% din timp cu strike pro baby...dar transversal pe curent sau in amonte...nu am ce sa le reprosez!... cozmele ii cu 2 clase in urma la capitolul stabilitate ..pana si decat salmo tiny sunt mai stabile in curent...bafta!
Re: baby pro
Am avut si eu asemenea surprize la un vobler strike pro baby, dupa ce i-am schimbat ancorele. I-am umblat cu o penseta la ochetul de pridere a firului, pana cand a evoluat cum imi placea mie.bogodan scrie:am o mica nelamurire: mi-am luat 2 baby pro 088 (3,5 cm) si amandoua pe recuperare moderata/mai rapida fac ~piruete~. pe recuperare lenta merg ok. am observat asta si pe rau si pe lac.
baby pro sp (cel cu 2 ancore) se invarte rau de tot, pe curent este imposibil de pescuit, la fel de rau se invarte si copia lui cabelas fisherman mini-dig-it. am cred vreo 20 de bucati, dar nu la mai folosesc. merg pe lac pe mulinare foarte lenta. in schimb baby pro eg e un vobler reusit, foarte prinzator pe curent, dar cu ancora gamakatsu.
Fa-le viteza incoa,mai ai adresa?Radu_ scrie:baby pro sp (cel cu 2 ancore) se invarte rau de tot, pe curent este imposibil de pescuit, la fel de rau se invarte si copia lui cabelas fisherman mini-dig-it. am cred vreo 20 de bucati, dar nu la mai folosesc. merg pe lac pe mulinare foarte lenta. in schimb baby pro eg e un vobler reusit, foarte prinzator pe curent, dar cu ancora gamakatsu.