voblere strike pro

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
payti
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de payti » 08 Sep 2011, 21:39

deltaic scrie:Un vobler Strike Pro care mie mi s-a parut interesant,este Supersonic Jointed. Desi in cea mai mare parte a timpului nu prea face mare lucru,au fost cazuri cand numai cu asa ceva s-a prins.Cand se pune pe prins nu mai conteneste. Eficienta/pret marca asta mi se pare ok. Cu ancorele mai au ceva probleme,rezolvabile de regula.
Ce ai luat cu el?

deltaic
veteran
veteran

Mesaj de deltaic » 11 Sep 2011, 20:37

Stiuci. Nu sunt foarte incantat de el (Jointed)dar in cateva randuri si-a dovedit suprematia. Pura intamplare sau nu...

bogodan
utilizator nou
utilizator nou

baby pro

Mesaj de bogodan » 11 Sep 2011, 21:13

am o mica nelamurire: mi-am luat 2 baby pro 088 (3,5 cm) si amandoua pe recuperare moderata/mai rapida fac ~piruete~. pe recuperare lenta merg ok. am observat asta si pe rau si pe lac.
e ok sa se intample asta?

nasolu
veteran
veteran

Mesaj de nasolu » 11 Sep 2011, 21:25

Am folosit si eu modelul asta cu foarte mare succes la clean,e adevarat ca se dau peste cap la mulinare mai rapida,pe curent puternic si cand prind mizerie pe vreo ancora!Insa,pe apa mai domoala si trase mai incetisor si cu pauze,sunt printre cele mai productive,plus ca se lanseaza ghiulea!

bogodan
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de bogodan » 11 Sep 2011, 21:47

e adevarat se lanseaza foarte bine. voi incerca mai rarutz mulinarea si cu pauze sa vedem ce se implanta! multumesc de sfat!

KiD Vicious
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de KiD Vicious » 11 Sep 2011, 23:39

@bogodan - prin ce legi voblerul de fir? ...nu cumva asta sa fie motivul pentru care nu sta bine pe curent? Pana si azi am pescuit 70% din timp cu strike pro baby...dar transversal pe curent sau in amonte...nu am ce sa le reprosez!... cozmele ii cu 2 clase in urma la capitolul stabilitate ..pana si decat salmo tiny sunt mai stabile in curent...bafta!

danone
veteran
veteran

Re: baby pro

Mesaj de danone » 12 Sep 2011, 09:20

bogodan scrie:am o mica nelamurire: mi-am luat 2 baby pro 088 (3,5 cm) si amandoua pe recuperare moderata/mai rapida fac ~piruete~. pe recuperare lenta merg ok. am observat asta si pe rau si pe lac.
e ok sa se intample asta?
Am avut si eu asemenea surprize la un vobler strike pro baby, dupa ce i-am schimbat ancorele. I-am umblat cu o penseta la ochetul de pridere a firului, pana cand a evoluat cum imi placea mie.

MRobert
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de MRobert » 12 Sep 2011, 18:33

eu vara asta am pescuit 90% din timp cu strike pro baby si pot sa zic ca nici macar unu nu s-a invartit in apa etc,indiferent de cum mulinam-rapid sau incet.eu folosesc nodul rapala.Sau poate ca ai pus agrafa,ceea ce,dupa mine,stricaevolutia voblerului.

Radu_
veteran
veteran

Mesaj de Radu_ » 12 Sep 2011, 19:33

baby pro sp (cel cu 2 ancore) se invarte rau de tot, pe curent este imposibil de pescuit, la fel de rau se invarte si copia lui cabelas fisherman mini-dig-it. am cred vreo 20 de bucati, dar nu la mai folosesc. merg pe lac pe mulinare foarte lenta. in schimb baby pro eg e un vobler reusit, foarte prinzator pe curent, dar cu ancora gamakatsu.

nasolu
veteran
veteran

Mesaj de nasolu » 12 Sep 2011, 20:30

Radu_ scrie:baby pro sp (cel cu 2 ancore) se invarte rau de tot, pe curent este imposibil de pescuit, la fel de rau se invarte si copia lui cabelas fisherman mini-dig-it. am cred vreo 20 de bucati, dar nu la mai folosesc. merg pe lac pe mulinare foarte lenta. in schimb baby pro eg e un vobler reusit, foarte prinzator pe curent, dar cu ancora gamakatsu.
Fa-le viteza incoa,mai ai adresa? :lol:

Scrie răspuns