voblere strike pro

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
lucian_t73
junior
junior

Mesaj de lucian_t73 » 12 Sep 2011, 20:43

Am folosit şi eu baby pro, modelul cu 2 ancore, dar nu am avut astfel de probleme cu ele, în schimb nici nu au apucat să prindă mare lucru pînă să le pierd în agăţături; pe de altă parte, modelul cu o singură ancoră e excelent. Nu cred să existe pe piaţa de la noi un vobler de clean cu un raport calitate-preţ aşa bun, chiar dacă trebe schimbată ancora destul de repede. Am prins cu el atît în rîu, în curent puternic cît şi pe lac de munte, se lanseză şi înoată perfect, prinde şi clean, şi avat, şi biban... Aşa că nu mă mai interesează modelul cu 2 ancore. Cel puţin încă două modele sunt foarte interesante de la firma asta: unul e mini-rattling-ul (nu ştiu exact denumirea), care poate scoate clenii din cele mai grele locuri (evoluează bine pe cădere, se poate pescui în bulboane unde nu poţi lansa şi mulina clasic, ci doar de sub mînă), celălalt pygmy jointed, care e foarte bun pe lacuri de munte.

Radu_
veteran
veteran

Mesaj de Radu_ » 12 Sep 2011, 20:43

nasolu scrie: Fa-le viteza incoa,mai ai adresa? :lol:
NU :lol:
mai la iarna fac curat in cutiile de clean 8)

bogodan
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de bogodan » 12 Sep 2011, 21:18

pana acum l-am pescuit cu agrafa, incerc sa vad cum e legat direct pe fir. acu nici nu stiu cum e mai bine, parca pe cutii la ugly duckling recomandarea e sa fie prins cu agrafa . vedem ce iese!

KiD Vicious
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de KiD Vicious » 12 Sep 2011, 21:29

cel cu doua ancore, pe recuperare rapida, devine instabil si se roteste...am avut unul pana acum vreo 2 sapt...si da ...il foloseam cu o agrafa de tip "snap"....nush daca mai cumpar modelul asta...

YoNutzu
senior
senior

Mesaj de YoNutzu » 13 Sep 2011, 07:47

Marea lor problema ... "ciobitul" si ancorele, eu am prin trusa si cate 4-5 aceiasi culoare din care niciunul nu mai are culorile intregi pe el. Am pierdut intr-o zi fro 2 noi dintr-o culoare si mai aveam unul ciobit la care am avut atacuri si am prins parca mai bine decat la alea noi :)). Ancorele - s-a intamplat sa schimb ancora si sa nu mai am niciun atac (aceias marime si culoare la ancora fara sa modifice evolutia) si cum bagam unul cu ancora originala reveneau atacurile. Eu toare voblerele le folosesc cu agrafa cu vartej de la Rapala iat cu stabilitatea lor chiar nu am avut probleme.

grecu
veteran
veteran

Mesaj de grecu » 13 Sep 2011, 09:01

ancore slabe, plus ca se mai si rotesc zici ca is rotative ==> nu imi plac !
Nu termin o relatie cu o femeie pana nu o vizitez in trei locuri !

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 13 Sep 2011, 11:05

Baby cu o singura ancora si mini-vibe sunt foarte ok..nu se poate generaliza, ca sunt naspa toate....la restul am si eu retentii, dar astea doua nu dau gres niciodata.
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

MRobert
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de MRobert » 13 Sep 2011, 14:12

mie mi-a spus cineva asta iarna cand eram la inceputurile mele in ale spinningului cu voblere ca cel mai bine e sa le leg direct pe fir.Si eu le puean de lene direct pe agrafe..poate cele grele de la 5 grame in sus sa mearga bine chiar daca au agrafa.Si daca tot se roteste poate doar trebuie jucat pe loc :D.Eu am un vobler-nu stiu firma- imitati de oblete are vreo 7 cm si daca mulinez se roteste face ca toti dracii,dar jucat pe loc e magnific :D si merge ok cand recuperez foarte foarte incet :D.O sa-i fac poze poate imi zice cineva ce marca e.A fost a lui tata dar nici el nu stie firma:D

danone
veteran
veteran

Mesaj de danone » 14 Sep 2011, 08:05

Cel putin pe Belis modelul de 3,5 cm Pro baby culoare 010 OB da clasa la Rapala care se pot ascunde. Am in trusa , Rapala Original Countdown si Original Floater aproape toate culorile din gama si au devenit voblere de vitrina.

KiD Vicious
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de KiD Vicious » 14 Sep 2011, 12:18

MRobert scrie:mie mi-a spus cineva asta iarna cand eram la inceputurile mele in ale spinningului cu voblere ca cel mai bine e sa le leg direct pe fir.Si eu le puean de lene direct pe agrafe..poate cele grele de la 5 grame in sus sa mearga bine chiar daca au agrafa. ...
Daca e sa fii mai catolic decat cel de la Vatican...atunci legi vb-ul direct pe fir...pare mai natural ...nu exista agrafa, adica centrul de greutate ramane precum a fost proiectat (conteaza mai mult pe cadere..)...evolutia vb-lui in apa nu cred sa fie influentata negativ de agrafa

Dar daca e sa pui in balanta aceste avantaje cu dezavantajul de a face nod "rapala" de fiecare data cand schimbi vb-ul.........eu pun agrafa, se pare ca pe unde pescuiesc eu, clenilor nu prea le pasa de agrafa mea...:D

Cred totusi ca cei ce folosesc vb-rele direct pe fir sunt destul de putini...in ideea asta mi-ar placea sa se deschida un chestionar...sa vedem in procente, care ce foloseste pentru micro vb-re....

Bafta!

Scrie răspuns