Voblere Shakespeare
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Voblere Shakespeare
Azi am vazut intr-un magazin niste voblere Shakespeare foarte interesante mai ales ca pret 8 Ron, a folosit cineva aceste voblere sa imi poata oferi ceva informatii? (voblerele sunt importate de o firma din Timisoara) Multumesc!
Salut Liviu
Am incercat eu vreo 2 de la ei, bat, insa nu prea am luat cu ele. La un vobler mare de stiuca cu bile s-au sinucis odata doi cleni, de ziceam ca-s nebuni de au sarit la ditamai pestiocu'. In rest nimik, oricum dupa ceva timp am renuntat sa mai dau cu ele si se odihnesc undeva prin fundul cutiei.
Am incercat eu vreo 2 de la ei, bat, insa nu prea am luat cu ele. La un vobler mare de stiuca cu bile s-au sinucis odata doi cleni, de ziceam ca-s nebuni de au sarit la ditamai pestiocu'. In rest nimik, oricum dupa ceva timp am renuntat sa mai dau cu ele si se odihnesc undeva prin fundul cutiei.
sincer si eu am avut contact cu asa ceva.
pretzul mi s-a parut interesant , asa ca am cumparat 2 buc. ca sa le incerc.
Nu mi s-a intamplat nimi c la ele shi pe langa asta am avut impresia ca nu evolueaza bine....
nu stiu ce sa zic poate am avut ghinion shi erau cu defect.....
habar nu am ,oricum un lucru e cert altele nu voi mai cumpara.
Nu mi s-a intamplat nimi c la ele shi pe langa asta am avut impresia ca nu evolueaza bine....
sincer si eu am avut contact cu asa ceva.
am luat si eu unul de la Metro insa nu wobler in adevaratul sens al cuvantului ci mai mult un pestisor cu rotativa care are ancora lestata cu plumb mult si mai are un innaintas de cap de peste facut tot din plumb.
am dat cu el de cateva ori,se lanseaza f bine la distanta mare(e f greu) insa nu am luat nimic pana acuma.ma gandesc ca ar merge f bine pe ape adinci si cu curent puternic
am dat cu el de cateva ori,se lanseaza f bine la distanta mare(e f greu) insa nu am luat nimic pana acuma.ma gandesc ca ar merge f bine pe ape adinci si cu curent puternic
re
shakespeare = kk
Dupa ce am descoperit ca viata nu are nici un sens, nu ne ramane altceva de facut decat sa-i dam un sens.
Re: re
ionutz_gr scrie:shakespeare = kk
DE ACORD!!!
Cum spuneam, le-am incercat si eu in trecut si am ajuns la concluzia ca mai bine mai pun cativa lei si mai bine iau Cozma, cu astea macar stiu ca prind

-
- senior
shakespeare am cumparat si eu ceva la viata mea si pot spune ca mai bine aruncam banii in fantana.
a doua la mana scule de pescuit din metro nu recomand nici la dusmani,cu exceptia oscilantelor Gipo.
pentru cel ce vrea sa cumpere respectivele voblere ii recomand sa se abtina chiar daca ar costa 1RON bucata.
si stii de ce?
pentru ca pierzi pe apa timp pretios, timp in care ai putea prinde peste cu voblere adevarate!
a doua la mana scule de pescuit din metro nu recomand nici la dusmani,cu exceptia oscilantelor Gipo.
pentru cel ce vrea sa cumpere respectivele voblere ii recomand sa se abtina chiar daca ar costa 1RON bucata.
si stii de ce?
pentru ca pierzi pe apa timp pretios, timp in care ai putea prinde peste cu voblere adevarate!