Voblere Shakespeare

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

liviu_v
senior
senior

Mesaj de liviu_v » 21 Iun 2006, 19:04

Mi-am cumparat 2 bucati, unul ce seamana cu o sabioara si altul cu o stiuca. Cei ce au scris in acest topic au avut dreptate sunt frumoase si atat! Unul dintre ele nu bate deloc si al doilea se invarte de parca se "crede" rotativa. Asa ca nu sfatuiesc pe nimeni sa mai incerce aceste woblere, mai ales sa dea bani pe ele!

Bogdan_Alex
veteran
veteran

Mesaj de Bogdan_Alex » 03 Iul 2006, 11:46

da, am luat si eu un vobler de la shakespeare din metro. am dat cu el o singura data si mergea mai mult pe lat. am dat vina atunci pe faptul ca-l foloseam cu struna si agrafa cred eu ca ii afecteaza hidrodinamica. o sa il incerc si fara insa....inca un minus pt voblerele shakespeare din partea mea.
La bete de lanseta stau mult mai bine decat la partea de momeli. Oricum nu mai e ce a fost shakespeare odata.
Fara pescuiala viata e pustiu

StefanDinu
veteran
veteran

Mesaj de StefanDinu » 13 Iul 2006, 15:27

Am primit cadou un set de 3 bucati: unu argintiu (8-9 cm), unul rosu (7-8cm) si unul albastru (7-8cm). Merg binisor dar nu am prins nimic cu ei. Nu arata deloc bine (finisajele lasa de dorit) dar nu asta conteaza.

Am cumparat si eu unul ... o forma cam ciudata (a mea e verde cu picatele calbene) ... rezultatele au fost insa bune ... am rupt bibanul ... si numai biban mare.

Cam asa arata:
Imagine
Ștefan DINU proud member of CsPR | LRS | Street Fishing ROMANIA | Trout Area ROMANIA | #PuieMopescu

andrei-ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de andrei-ovidiu » 13 Iul 2006, 15:29

ciudate rau...dar important sa sa "bata" in apa si sa provoace atacuri :!:

StefanDinu
veteran
veteran

Mesaj de StefanDinu » 13 Iul 2006, 16:19

De batut nu prea bate ... este jointed :wink: ... dar se misca bine de tot sau mai bine zis unduieste bine ... se bazeaza pe principiul voblerelor fara barbeta (Rat-L-Trap ... Bill Lewis) dar nu are vibratia respectiva.
Ștefan DINU proud member of CsPR | LRS | Street Fishing ROMANIA | Trout Area ROMANIA | #PuieMopescu

Scrie răspuns