Voblere Salmo Tiny ???
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Re: Voblere Salmo Tiny ???
Sambata dupa masa la culorile LB si OYT sinking 3 exemplare de clean 32, 41 si 45 cm si inca unul de 45 de cm la un Goldy Vibromax. A fost super tare . Bineinteles toti si-au reluat activitatea in libertate.
Salut,ma dispera ancorele cu care vin echipate Tiny,se incalcesc...am gasit in decathlon Vmc de 14 dar imi par identice cu alea de la Tiny erau si de 16 dar parca sunt mult prea mici si imi este frica ca nu o sa mai pot salva pestele daca le inghite..
Am vazut ca cineva a pus de 14 este diferenta ??astea de pe tiny sunt de 12 cu siguranta?
Am vazut ca cineva a pus de 14 este diferenta ??astea de pe tiny sunt de 12 cu siguranta?
daca vrei sa salvezi pestele cea mai OK varianta ar fi sa pui un carlig dublu in inelul de pe burta ... carlig dublu ce poate fi chiar si cu doua numere mai mare decat triplele originale.xanderM scrie:Salut,ma dispera ancorele cu care vin echipate Tiny,se incalcesc...am gasit in decathlon Vmc de 14 dar imi par identice cu alea de la Tiny erau si de 16 dar parca sunt mult prea mici si imi este frica ca nu o sa mai pot salva pestele daca le inghite..
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...
are cineva salmo tiny de vanzare?
Ambele pot fi folosite atat la pescuitul pe apa curgatoare, cat si la pescuitul pe apa statatoare.
Din cate stiu, modelul sinking nu se 'scufunda' prea mult. Avantajul sau este greutatea care, uneori, te ajuta sa lansezi mai departe.
Modelul floating iti poate fi de ajutor cand pescuiesti la suprafata apei, neavand acces la apa adanca, i.e. exista plauri/vegetatie.
Fir intins!
Prin natura omul este posesiv, dar prin incultura ce devine, egoist ?
Salut baieti .daca imi permiteti .... ca sa nu mai aveti probleme cu Incalcirea ancorelor schimbati ancora de la barbeta cu o ancora cu un numar mai mare decat cea originala .Nu se va mai incurca niciodata si rateurile vor fi mai putine si nici nu va afecta evolutia voblerului .Fir intins
Multumesc mult pentru informatie. Fir intins tuturor.
Mâncați pestii. Nu mai eliberați atâta. E sanatos și bun pestele fript cu mujdei.
< º))))><