Voblere Salmo Tiny ???
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
- Bogdan_Alex
- veteran
- kriss-wolf
- veteran
Salut!
Pana una alta... aveam un Tiny pe care l-am folosit pe o balta, a dat randament la ceva clenuti.. dar.. mi-a ramas intr-un fir de papura, in ciuda ancorelor originale. Ramane ca, atunci cand am $ indeajuns, sa reimprospatez stocul.
Spor si numai bine!
Pana una alta... aveam un Tiny pe care l-am folosit pe o balta, a dat randament la ceva clenuti.. dar.. mi-a ramas intr-un fir de papura, in ciuda ancorelor originale. Ramane ca, atunci cand am $ indeajuns, sa reimprospatez stocul.
Spor si numai bine!
Prin natura omul este posesiv, dar prin incultura ce devine, egoist ?
- ionut-raptor
- senior
- cristinel33
- utilizator constant
Re: Voblere Salmo Tiny ???
cam ce culoare este preferata de cleni ?... eu la si si bt am avut cele mai multe atacuri-capturi 

Natura ne aseamana. Educatia ne deosebeste.
- KiD Vicious
- utilizator constant
BT - pe apa "puscata"
SBT - pe apa limpede
Restul inca nu le-am incercat...dar pot sa banuiesc faptul ca, cele colorate ca si gandacii vor merge bine din Mai, pana in toamna...
SBT - pe apa limpede
Restul inca nu le-am incercat...dar pot sa banuiesc faptul ca, cele colorate ca si gandacii vor merge bine din Mai, pana in toamna...
nu am culoare cu care sa nu fi prins peste:)Toate prind!Ceva ancore wmc modelul de care s-a vb mai sus aveti idee unde gasesc?Online nu mai sunt niciunde pe stoc!
-
- utilizator constant
Cel mai bine am prins la OYT si BT iar ancorele le-am inlocuit cu Owner dupa doi avati care au indreptat ancorele originale. Folosesc mai ales modelul sinking.
Ce tip folositi mai mult : sinking sau floating ???