Voblere Predatek ??

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 29 Apr 2010, 16:50

Daca intrati pe sit-ul lor oficial ve-ti vedea ca au si modele recomandate la walleye.Pozitiv si faptul ca pe site indica si tipul de vibratie :larga,marunta etc.Sint foarte rezistente la contactul cu pietrele,prundisurile si cracile,si la capitolul asta surclaseaza de departe vedetele japoneze: lucky craft si megabass. Daca sint prinzatoare sau nu ,o poate spune doar indeminarea noastra de a le exploata si folosi calitatile in anumite conditii.Sint foarte bine echilibrate si foarte rezistente,cel putin asa mi-au facut impresia pina acum.
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

kzoli
veteran
veteran

Mesaj de kzoli » 30 Apr 2010, 20:57

edi_curiosul scrie:am si eu unul bate tot ce prinde dar inca nu am prins, intradevar e bine facut, dar inelul de prindere nu are legatura metalica cu corpul predatorului, nu stiu cum reactioneaza la fortele ciudate de morfaire a diversilor pesti
Rezista sigur ... sunt proiectati ptr pesti marini ....
Eu personal am vazut somn de 64 kg scos cu el ,iar cunostintele mele prind " frecvent "somni de 60-70 kg in Spania si Italia .(ma refer la modelul jindvick ,dar si celelalte modele sunt bune).
Recordul meu personal era o" barca de 5 m " din lemn cu bagaje cu tot scos pe o portiune de 200 m tras in curent .... somotei si stiuca am prins chiar si un avat cu el ,cautand mustaciosi......

petriamarius
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de petriamarius » 16 Aug 2011, 19:56

catalin66 scrie:Nu e problema cu ochetul direct din barbeta .

Si la Rapala sunt modele asa : Tail Dancer , Shad Rap , Dive To ...

Si Salmo parca aveau Executor SDR .

Important este daca se prinde ceva la ele . Si ce anume .

eu am cateva voblere predatek boomerang ultradeep la care am avut cateva prezentari si o ruptura si numai somn am luat la ele

Scrie răspuns