VOBLERE DETERIORATE
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
mai ales daca ai PET-uri mai vechi, de la pepsi.... erau la un moment dat PET-uri returnabile. Alea-s mai bune ca-s putin mai groase...
Ultima oară modificat 18 Noi 2004, 13:06 de către Adi_, modificat 1 dată în total.
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski
aaa..fitze 
poti sa-ti faci si din aia, dar dureaza mai mult si tree o sursa de caldura. materialu' ala de pet (ca-i cel mai la indemana, nu c-ar fi cel mai bun) se modeleaza destul de usor la cald. singura problema e ca se afuma repede, dar dupa ce-l finisezi cu niste polish, iese ca nou. cel putin eu zic ca ar merge, din astea in scarita n-am facut niciodata. oricum, e tardiv, daca e la stefan acum te-ai scos.
respect!

poti sa-ti faci si din aia, dar dureaza mai mult si tree o sursa de caldura. materialu' ala de pet (ca-i cel mai la indemana, nu c-ar fi cel mai bun) se modeleaza destul de usor la cald. singura problema e ca se afuma repede, dar dupa ce-l finisezi cu niste polish, iese ca nou. cel putin eu zic ca ar merge, din astea in scarita n-am facut niciodata. oricum, e tardiv, daca e la stefan acum te-ai scos.

respect!
Eugen,
Am studiat un pic Cozma de care-ti spuneam fiindca bineinteles ca mi-era mai usor sa-i trag o barbeta clasica dar avea nisa in care intra barbeta sub un unghi foarte mic fata de orizontala si imi trebuia o barbeta clasica de vreo 10 cm
la un vobler de 3.5 ca sa ajunga la apa
Ce zici ? Altceva decat scarita chiar cred ca nu merge, asa-s concepute..
Dar m-am scos cu Stefan, vorba ta
Am studiat un pic Cozma de care-ti spuneam fiindca bineinteles ca mi-era mai usor sa-i trag o barbeta clasica dar avea nisa in care intra barbeta sub un unghi foarte mic fata de orizontala si imi trebuia o barbeta clasica de vreo 10 cm

Dar m-am scos cu Stefan, vorba ta
Si daca nu mai e barbeta?Spunea cineva ca se poate taia dintr-o seringa,trebuie sa incerc.eugen scrie:ii pui barbeta la loc si-o lipeste fain frumos cu un epoxy, merge si superglue la nevoie.
Michael va recomanda Regulamentul forumului
Aaaa,abia acum am vazut ca merge si cu PET-uri.Beeeeton.
Dar cum ii dai acea curbura,la cald?Inainte de a lipi?Intradevar plasticul de la cutiile casetelor este cam casant.Barbetele stiu ca au o curbura,care ajuta in evolutie,sa mearga cat mai natural...