discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
kuin tauti
- veteran

aaa... daaa ! ai dreptate ! poti sa o hutuchiesti hat diparti coane...
dar am fi prea superficiali...
nu ?
probabil multi muscari care " au fo la pescuit" ti-ar zice ca : suprematia mustei des depinde de prezentare si " pescuirea " ei...
nu neaparat.... printre altele ... de distata lansarii
asta chit ca multora impatimiti nu le pace sa recunoasca ca musca e o naluca buna... dar nu oriunde... si oricind...

or something...

-
bushmaster
- utilizator constant

Da, binentzeles ca nu merge oricand si oriunde da esti adesea king of the sea cu montura asta, mai ales cind sta cardul de pastravi in cel mai indepartat coltz al lacului unde n-ajunge nici dreaq cu alte naluci...
-
kuin tauti
- veteran

of !
Poseidon al Baltici ce iesti...

... nici nu ma asteptam la un repley mai iexquizzit ca al tau
over and out...

-
rockitos
- utilizator nou

hai sa ma ai bag si eu in seama, link-ul de mai sus mi-a dat idei, deoarece eu personal nu am prins decat 2 sau 3 pastravi peste un 2 kile la musca, si nici nu cunosc prea multi muscari care sa se laude cu capturi mari la musca, pentru pastravul mare naluca ramane baza, sau poate alte momeli artificiale, gen powerbait, pana se va legifera pescuitul cu momeli naturale si la noi.
-
pastravarul 77
- utilizator constant

Pastravul curcubeu este recunoscut pentru apetitul lui. Este tot timpul flamand si sare la ori si ce trece pe langa el sau pe deasupra lui, nu are toane ca si INDIGENUL

. Pe rau la musca artificiala si rotative (mepps aglia 0;1;2;3.) astea fac legea. Pe lac treaba se schimba linguritele Berti taifun sunt pe departe cele mai bune si voblerele care imita pastravul.
-
bushmaster
- utilizator constant

Thanatos scrie:merg si la mare, dar inca nu e sezonul, apa fiind inca prea calda. cand temperatura scade intre 8-15 grade incepe sa apara somonul, pastravul de mare si o frumusete de cod (Gadus Morrhua) morua pe romaneste, care se prinde frecvent la marimi de 1m.
Whooow! Stii locuri bune ceva? Pe unde stai in Danemarca, in sud sau mai spre nord? Poate ne intalnim la o partida...

Am fost si eu de citeva ori la un lac amenajat (Arrild Fiskeso) cu niste prieteni si ne-am distrat grozav cu pastravanii, dar pe coasta n-am ajuns inca. Asa din citite si auzite am intzeles ca se prinde pastrav de mare si somon foarte frumos, multzi nemtzi fac excursii de genu asta cu toate ca se prinde si peaici.
-
bushmaster
- utilizator constant

Salut pastravarule!
Ai dreptate, canibali inraitzi pastravii, iar astia de crescatorie din lacurile amenajate sunt si mai zapacitzi.