vobler pt pastrav curcubeu
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
- veteran
ca o recomandare, mai bine te orientezi la o culoare ca dupa mancarea pastravului, nu dupa pastrav, din cate stiu pastravul nu se reproduce in canala, ci undeva pe la bicaz, vaduri, in lacuri in principal, si e deja marisor peste 10 cm cand ajunge in canal, asa ca cele mai multe sanse le ai la culori metalice, voblere subtiri si lungi, asemeni suiului (oblete), pt ca acele canale sunt pline de obleti si daca ajungi seara exact cand apune soarele si canalul e oprit vei vedea atacuri spectaculoase in bancurile de sui, pe cand bancuri de puiet de pastrav sincer nu am vazut, asa ca vezi ce voblere gasesti asemeni suiului, dar sa nu depaseasca 7-8 cm, crede-ma ca stiu ce spun si daca inca eram in piatra si pescuieam pe canalele de care vb nu postam acest mesaj..........de ce...concluzia o tragi singur, fi intins si astept rezultate, vezi ca si un fir de 0.18 trabucco e o alegere buna
NU POTI ALEGE SA IMBATRANESTI SAU NU;
DAR POTI ALEGE SA EVOLUEZI
DAR POTI ALEGE SA EVOLUEZI
Am incercat cu : http://www.totalfishing.ro/salmo-sting- ... -2288.html si nici un rezultat.
Oricum voblere ma gandeam sa le folosesc si la tunel la Bicaz (acolo se prinde cu voblere ce imita culoare pastravului)
Oricum voblere ma gandeam sa le folosesc si la tunel la Bicaz (acolo se prinde cu voblere ce imita culoare pastravului)
www.pentrupescuit.ro
-
- veteran
la pastrav cred ca trebuie sa adaptezi marimea si culoarea voblerelor in functie de zona
unde dau eu nu e oblete deloc si pastravul trage la pui de clean si cand nu are chef nu trage nici daca arunc voblerele in apa toate
unde dau eu nu e oblete deloc si pastravul trage la pui de clean si cand nu are chef nu trage nici daca arunc voblerele in apa toate
"Diplomatia este arta de a spune cutu-cutu,pana pui mana pe o piatra sanatoasa"
-
- veteran