vobler 2007 pt avat

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

noname
veteran
veteran

Mesaj de noname » 11 Iun 2007, 20:54

Cand prindeti stiuca cu Thrill-ul sa ma anuntati si pe mine :lol: Nu se pun cele luate la japca. Daca stau mai bine sa ma gandesc pentru stiuca l-au proiectat bietzii ;numai ca cel care i-a pus barbeta se afla in stare de betzie. Stiuca abia asteapta Thrill-urile prin iarba parca o si vad :P Stiu de ce nu prindeti avat... stie el ceva.. si nu se baga.

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 12 Iun 2007, 11:52

cu toate defectele sale sunt convins ca e un vobler care prinde avat si e bine sa fie in trusa ... este doar o parere personala desigur ...

stiuca ma indoiesc ca va fi in stare sa inhate vreunul ... cam prea lenesa ptr. el si la recuperare inceata chiar nu face nimic in apa ... :roll:
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

dorin_sb
senior
senior

Mesaj de dorin_sb » 16 Iun 2007, 23:38

Am avut si eu ocazia sa dau cu asa zisa senzatie ptr avat si am ajuns la o concluzie: merita sa-l cumperi ca sa-ti faci brelog din el :lol: (e frums finisat)......in rest nus ce peste ar veni sa-l inhatze.totusi la capitolul lansat e excelent.astept sa aud pe cineva care a avut rezultate nemaipomenite la el.

zvic
veteran
veteran

Mesaj de zvic » 17 Iun 2007, 12:46

Eu nu stiu ce asteptati de la thrill-ul asta, sa fie nustiuce minune sa prinda peste singur ? Eu am prins cu el si consider ca merita sa-l ai in trusa, pe langa multe altele.

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 17 Iun 2007, 14:22

zvic scrie:Eu nu stiu ce asteptati de la thrill-ul asta, sa fie nustiuce minune sa prinda peste singur ? Eu am prins cu el si consider ca merita sa-l ai in trusa, pe langa multe altele.
ajung 3-4 chestii pentru avat pe perioada primavara - toamna 8) aaaa, am uitat sa specific, cele 3 chestii nau avut randament si in alte zone ale tzarii , exceptie Dunarea, unde un avatzel o plecat cu vro 20m de 0,35 dupa el la al 3lea lanseu :lol: - protagonist un baiat din zona, io nu dau cu 0.35, dar cei drept nu prind nici somni de 20-30kg :roll:

Cat despre vobleru aista, poi ce sa zic , e asemanator cu cele 3 chestii doar ca ii un vobler :twisted: si putin cam usor :D ash prefera un ratlin' mai greu (nu neaparat Rapala)

zvic
veteran
veteran

Mesaj de zvic » 17 Iun 2007, 21:45

Am fost in dupamasa asta la Somes, iar am luat avat de cca 2kg la samo thrill.

horiavd
senior
senior

Mesaj de horiavd » 18 Iun 2007, 10:22

MAI, mai, avatii de pe la Rona is innebuniti dupa vobleru asta?

zvic
veteran
veteran

Mesaj de zvic » 18 Iun 2007, 16:39

Apoi sa stii ca aia de la Somes Odorhei, nu de la Rona. Nu am mai fost la Rona de cativa ani, mai merg cateodata unpic mai sus, la Turbuta.

Si pentru ca aseara am pierdut un salmo thrill azi am fost si mi-am luat 3 bucati, asa, ca sa am de unde.

Pikeman, apropo de rattlinguri, tu zici de alea gen Rapala Rattlin' Rapala ? Nu am incercat pana acum la avat din alea dar am 2 Rapale si 3 x-zone si o sa incerc.

pilula
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de pilula » 18 Iun 2007, 21:53

Mie, rattlin, imi par niste voblere sooper ptr avat...sau salau.Intrucat aici se vb despre avat am sa va spun parerea mea personala despre voblerele rattlin.Sunt pe primul loc ptr mine..........evolutie adecvata....lucreaza la adancimea pe care o vrei(asta tre sa o faca pescarul:P) si nu tre neaparat sa zornaie bilele in el....adik se poate prinde la fel de bine avat si salau cu un rattlin fara bile.......un NO RATTLIN(cum ii spun eu) dar care are aceasi evolutie ca unul cu bile(il cam enerveaza pe rapitor bilele alea...mie nu imi place sa supar asa rau pesttii:))) ).Dar ai surprize placute cu un astfel de model de vobler....
Pilly

zvic
veteran
veteran

Mesaj de zvic » 19 Iun 2007, 11:38

Si astea merg si pe curent, recuperare rapida ? Cred ca fac un zgomot de il auzi de pe mal. O sa incerc modelele pe care le am, sa vad cum merge, pana acuma am luat un clean la un rattler x-zone, am primit cateva mai demult si tocmai il testam la apa. In ziua aia am avut doar cateva atacuri anemice, am pus rattlerul ala sa vad cum mere si un clenut a atacat de era sa scap bota din mana, am mai insistat putin si nu a mai intrat nimica. Am mai avut un atac avut odata cand dadeam cu el mai mult tarat aproape de fund, intr-o zona cu apa de vreo 2 metri, a fost un atac destul de brutal dar nu am reusit sa-l intep, nu stiu ce a fost.

Pentru mine pana acum cele mai ok voblere la avat sunt Rapala SSR, Contdown, Salmo Thrill, Minnow si Sting, aveam si un balzer cu care am avut ceva rezultate dar l-am pierdut si nu am mai gasit modelul ala. Multi imi recomanda Husky Jerk, am incercat dar eu nu am reusit sa iau nimic la ele, nici la Rapala Original Floating dar cu astea nici nu insist tare mult ca nu reusesc sa le lansez suficient de departe, le folosesc mai mult pe balta la stiuci.

Scrie răspuns