vobler 2007 pt avat

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

remus s
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de remus s » 07 Iun 2007, 08:48

L-am incercat si eu dar fara nici un rezultat , ei recomanda folosirea unei mulinete cu raport de recuperare 6.0:1 pt acest vobler , viteza la care nu am reusit sa ajung ....... :lol:
Am schimbat dupa 2 ore de mulinat ca disperatu cu un Minnow de la Salmo si am avut atac ..........la o viteza mult mai mica .

Andrei
veteran
veteran

Mesaj de Andrei » 07 Iun 2007, 11:24

Daca e destinat avatului aia nu inseamna ca va prinde de cate ori il puneti in batz. De orice vobler puteti sa fiti dezamagiti mai devreme sau mai tarziu...nu cred ca e primul

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 07 Iun 2007, 11:28

MARIUS SECOSAN scrie:fratilor,l-am incercat de mi-au sarit capacele pe sf.gheorghe!ataca avatul in draci.dar nu la asta! :( nici macar un atac,pe cand la rotativa de 2 am luat unul dupa altul. :D am recuperat si rapid si foarte rapid,nimic.poate gresesc,poate nu stiu sa pescuiesc cu el.imi pare rau ca va dezamagesc,si eu am fost foarte incantat de el,dar acesta e adevarul.spuneti-mi voi daca am gresit! :help:
Nu am acest model, dar nu cred ca e genul cu care sa rupi avatul, asta dupa cum arata....deci nu cred ca ai gresit! :wink:

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 07 Iun 2007, 11:29

:wink:
Ultima oară modificat 07 Iun 2007, 14:21 de către Adelin, modificat 1 dată în total.

cipic
veteran
veteran

Mesaj de cipic » 07 Iun 2007, 11:44

il vad un vobler mai mult pt stiuca atunci cand aceasta ataca la suprafata in zonele unde bradisul este scufundat la 20-30 cm,cred ca e ideal,nu stiu bataia lui!!!! :roll:

empthy_cluster
veteran
veteran

Mesaj de empthy_cluster » 07 Iun 2007, 12:11

salut,
nu cred ca-i pt. stiuka deoarece bate din cate am intzeless la o viteza mare de recuperare, o fi el pentru avat, dar sa nu uitam ka avatu-i selectiv, dak. nu printre cei mai selectivi, in anumite situatzii va prinde trebuie doar sa depistatzi in ce situatzi prefera un asa vobler si o asa bataie si un asa colorit si o asa forma parerea mea, nu cred ca exista un vobler pentru avat in orice situatzie :wink:
be smart be silent be deadly.....

p5ih0
veteran
veteran

Mesaj de p5ih0 » 07 Iun 2007, 12:40

am achizitionat eu voblerul in cauza si sa stiti ca nu e cine stie ce... ce-i drept arata mortal si eu l-am luat tot pt avat si pt faptu ca tre sa dai pe recuperare rapida . vobleru nu e chiar sinking cum zic ei ci e chiar suspending ... din pacate doar cu atat pot sa-l laud pe nea' Thrill asta . are o bataie de toata jena care nu o pot asemana cu nimik , am recuperat si incet si tare, in ambele cazuri venea la fel aproape la fel , linear ... cred ca pana la urma are dreptate Adelin cand zice ca e bun pt stiuca, daca pescuiesti intr-un lac de peste 2m adancime , eu zic ca faci treaba cu vobleru asta , un pic jucat incepe sa se comporte ca un slider mai beat asa... cine stie . o sa mai incerc cu el la avat ,dar am grija sa mi-l pastrez pt stiuca mai la toamna ...

hades
veteran
veteran

Mesaj de hades » 07 Iun 2007, 13:10

Bogdan_Alex scrie:l-am vazut mai de mult pe site la salmo si daca l-as gasi l-as cumpara cu siguranta. arata mai mult decat ok
e la fishela :wink:
Daca ai vointa poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, il lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

jonah
veteran
veteran

Mesaj de jonah » 07 Iun 2007, 14:46

Adelin scrie:
MARIUS SECOSAN scrie:fratilor,l-am incercat de mi-au sarit capacele pe sf.gheorghe!ataca avatul in draci.dar nu la asta! :( nici macar un atac,pe cand la rotativa de 2 am luat unul dupa altul. :D am recuperat si rapid si foarte rapid,nimic.poate gresesc,poate nu stiu sa pescuiesc cu el.imi pare rau ca va dezamagesc,si eu am fost foarte incantat de el,dar acesta e adevarul.spuneti-mi voi daca am gresit! :help:
Nu am acest model, dar nu cred ca e genul cu care sa rupi avatul, asta dupa cum arata....deci nu cred ca ai gresit! :wink:
o vorba din batrini zice asa:cel mai scurt drum catre casa e acela pe care il stii(aproximativ) :D :D .iubitii de avati dau cu limba tot in oscilantele la care prind de ani buni :D .salmo thrill zace undeva uitat prin trusa :roll:

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 07 Iun 2007, 15:11

Am dat si eu o singura data cu Thrill. N-a mers, dar fiind vorba de avat, nu ma grabesc sa trag concluzii.

jonah, da-ne ceva detalii despre lingurile alea ca m-ai innebunit :lol:

Scrie răspuns