discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
remus s
- utilizator constant

L-am incercat si eu dar fara nici un rezultat , ei recomanda folosirea unei mulinete cu raport de recuperare 6.0:1 pt acest vobler , viteza la care nu am reusit sa ajung .......
Am schimbat dupa 2 ore de mulinat ca disperatu cu un Minnow de la Salmo si am avut atac ..........la o viteza mult mai mica .
-
Andrei
- veteran

-
Daca e destinat avatului aia nu inseamna ca va prinde de cate ori il puneti in batz. De orice vobler puteti sa fiti dezamagiti mai devreme sau mai tarziu...nu cred ca e primul
-
Adelin
- Moderator

MARIUS SECOSAN scrie:fratilor,l-am incercat de mi-au sarit capacele pe sf.gheorghe!ataca avatul in draci.dar nu la asta!

nici macar un atac,pe cand la rotativa de 2 am luat unul dupa altul.

am recuperat si rapid si foarte rapid,nimic.poate gresesc,poate nu stiu sa pescuiesc cu el.imi pare rau ca va dezamagesc,si eu am fost foarte incantat de el,dar acesta e adevarul.spuneti-mi voi daca am gresit!

Nu am acest model, dar nu cred ca e genul cu care sa rupi avatul, asta dupa cum arata....deci nu cred ca ai gresit!

-
Adelin
- Moderator

Ultima oară modificat 07 Iun 2007, 14:21 de către
Adelin, modificat 1 dată în total.
-
cipic
- veteran

il vad un vobler mai mult pt stiuca atunci cand aceasta ataca la suprafata in zonele unde bradisul este scufundat la 20-30 cm,cred ca e ideal,nu stiu bataia lui!!!!

-
empthy_cluster
- veteran

salut,
nu cred ca-i pt. stiuka deoarece bate din cate am intzeless la o viteza mare de recuperare, o fi el pentru avat, dar sa nu uitam ka avatu-i selectiv, dak. nu printre cei mai selectivi, in anumite situatzii va prinde trebuie doar sa depistatzi in ce situatzi prefera un asa vobler si o asa bataie si un asa colorit si o asa forma parerea mea, nu cred ca exista un vobler pentru avat in orice situatzie

be smart be silent be deadly.....
-
p5ih0
- veteran

-
am achizitionat eu voblerul in cauza si sa stiti ca nu e cine stie ce... ce-i drept arata mortal si eu l-am luat tot pt avat si pt faptu ca tre sa dai pe recuperare rapida . vobleru nu e chiar sinking cum zic ei ci e chiar suspending ... din pacate doar cu atat pot sa-l laud pe nea' Thrill asta . are o bataie de toata jena care nu o pot asemana cu nimik , am recuperat si incet si tare, in ambele cazuri venea la fel aproape la fel , linear ... cred ca pana la urma are dreptate Adelin cand zice ca e bun pt stiuca, daca pescuiesti intr-un lac de peste 2m adancime , eu zic ca faci treaba cu vobleru asta , un pic jucat incepe sa se comporte ca un slider mai beat asa... cine stie . o sa mai incerc cu el la avat ,dar am grija sa mi-l pastrez pt stiuca mai la toamna ...
-
hades
- veteran

Bogdan_Alex scrie:l-am vazut mai de mult pe site la salmo si daca l-as gasi l-as cumpara cu siguranta. arata mai mult decat ok
e la fishela

Daca ai vointa poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, il lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
-
jonah
- veteran

Adelin scrie:MARIUS SECOSAN scrie:fratilor,l-am incercat de mi-au sarit capacele pe sf.gheorghe!ataca avatul in draci.dar nu la asta!

nici macar un atac,pe cand la rotativa de 2 am luat unul dupa altul.

am recuperat si rapid si foarte rapid,nimic.poate gresesc,poate nu stiu sa pescuiesc cu el.imi pare rau ca va dezamagesc,si eu am fost foarte incantat de el,dar acesta e adevarul.spuneti-mi voi daca am gresit!

Nu am acest model, dar nu cred ca e genul cu care sa rupi avatul, asta dupa cum arata....deci nu cred ca ai gresit!

o vorba din batrini zice asa:cel mai scurt drum catre casa e acela pe care il stii(aproximativ)

.iubitii de avati dau cu limba tot in oscilantele la care prind de ani buni

.salmo thrill zace undeva uitat prin trusa

-
Tavi
- veteran

Am dat si eu o singura data cu Thrill. N-a mers, dar fiind vorba de avat, nu ma grabesc sa trag concluzii.
jonah, da-ne ceva detalii despre lingurile alea ca m-ai innebunit