Am schimbat dupa 2 ore de mulinat ca disperatu cu un Minnow de la Salmo si am avut atac ..........la o viteza mult mai mica .
vobler 2007 pt avat
Moderatori: Adelin, johnnybravo, tudor, Sorin, Moderatori
L-am incercat si eu dar fara nici un rezultat , ei recomanda folosirea unei mulinete cu raport de recuperare 6.0:1 pt acest vobler , viteza la care nu am reusit sa ajung .......
Am schimbat dupa 2 ore de mulinat ca disperatu cu un Minnow de la Salmo si am avut atac ..........la o viteza mult mai mica .
Nu am acest model, dar nu cred ca e genul cu care sa rupi avatul, asta dupa cum arata....deci nu cred ca ai gresit!MARIUS SECOSAN scrie:fratilor,l-am incercat de mi-au sarit capacele pe sf.gheorghe!ataca avatul in draci.dar nu la asta!nici macar un atac,pe cand la rotativa de 2 am luat unul dupa altul.
am recuperat si rapid si foarte rapid,nimic.poate gresesc,poate nu stiu sa pescuiesc cu el.imi pare rau ca va dezamagesc,si eu am fost foarte incantat de el,dar acesta e adevarul.spuneti-mi voi daca am gresit!
-
empthy_cluster
- veteran

salut,
nu cred ca-i pt. stiuka deoarece bate din cate am intzeless la o viteza mare de recuperare, o fi el pentru avat, dar sa nu uitam ka avatu-i selectiv, dak. nu printre cei mai selectivi, in anumite situatzii va prinde trebuie doar sa depistatzi in ce situatzi prefera un asa vobler si o asa bataie si un asa colorit si o asa forma parerea mea, nu cred ca exista un vobler pentru avat in orice situatzie
nu cred ca-i pt. stiuka deoarece bate din cate am intzeless la o viteza mare de recuperare, o fi el pentru avat, dar sa nu uitam ka avatu-i selectiv, dak. nu printre cei mai selectivi, in anumite situatzii va prinde trebuie doar sa depistatzi in ce situatzi prefera un asa vobler si o asa bataie si un asa colorit si o asa forma parerea mea, nu cred ca exista un vobler pentru avat in orice situatzie
be smart be silent be deadly.....
am achizitionat eu voblerul in cauza si sa stiti ca nu e cine stie ce... ce-i drept arata mortal si eu l-am luat tot pt avat si pt faptu ca tre sa dai pe recuperare rapida . vobleru nu e chiar sinking cum zic ei ci e chiar suspending ... din pacate doar cu atat pot sa-l laud pe nea' Thrill asta . are o bataie de toata jena care nu o pot asemana cu nimik , am recuperat si incet si tare, in ambele cazuri venea la fel aproape la fel , linear ... cred ca pana la urma are dreptate Adelin cand zice ca e bun pt stiuca, daca pescuiesti intr-un lac de peste 2m adancime , eu zic ca faci treaba cu vobleru asta , un pic jucat incepe sa se comporte ca un slider mai beat asa... cine stie . o sa mai incerc cu el la avat ,dar am grija sa mi-l pastrez pt stiuca mai la toamna ...
o vorba din batrini zice asa:cel mai scurt drum catre casa e acela pe care il stii(aproximativ)Adelin scrie:Nu am acest model, dar nu cred ca e genul cu care sa rupi avatul, asta dupa cum arata....deci nu cred ca ai gresit!MARIUS SECOSAN scrie:fratilor,l-am incercat de mi-au sarit capacele pe sf.gheorghe!ataca avatul in draci.dar nu la asta!nici macar un atac,pe cand la rotativa de 2 am luat unul dupa altul.
am recuperat si rapid si foarte rapid,nimic.poate gresesc,poate nu stiu sa pescuiesc cu el.imi pare rau ca va dezamagesc,si eu am fost foarte incantat de el,dar acesta e adevarul.spuneti-mi voi daca am gresit!