discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
bogdan82
- veteran

hai sa-ti mai spun cateva
jigvobler - toti erau inebuniti dupa actiunea lui ... veriga lipsa intre jig si bobler ...

rezultate mediocre cel mult
pflueger patriarh - mainshaft din titan ... mega usoara, revolutionara ... etc ... au aparut cred vreo 10 de vanzare intr-o saptamana pe-aci
mulinetele DAM scumpe - superrezistente, megamateriale, maxim in materie de mulinete ... dupa ceva vreme stateau la vanzare cu lunile

se vindeau si la licitatii

-
kingofbeasts
- veteran

-
rine scrie:kingofbeasts scrie:desi nu e tocmai o noutate am gasit veriga lipsa in lantul nalucilor , cea care se plaseaza intre lingura si vobler.
Aici aveti o prezentare facuta chiar de autorul (designerul) nalucii despre care (spre rusinea mea) abia acum am aflat ca a fost designer la Mepps.
http://www.tacklewarehouse.com/icast08. ... e=SEBSPOON
si acum intrebare :
are cineva idee de unde ar putea fi achizitionata pe la noi

cum e baieti?
au trecut aproape doi ani si s a lasat praful, dupa vajaiala de atunci.
a prins multi pescari la vremea respectiva.
acum, cum mai e ?
uitata prin truse?

in trusa este ,dar nu uitata

( in numar insuficient de exemplare insa

). de atunci am mai luat cateva din Cipru (cu chiu cu vai) si m-au costat mai mult ca tn-urile. Spre deosebire de TN -uri, onduspoon -urile insa chiar si-au meritat banii. Acu' , vorba lu Crenaga, nu stiu altii cum sunt dar eu cand vine vorba de stiuca , incep cu lusox 3 si ondex 6, continui cu big s , apoi onduspoon , dolinger -tac-irlandeza, diamond shad si sandra (in ordine de sus in jos pe coloana de apa). Daca la astea n-am rezultate , ma joc cu jerkuri si swimbaituri vreo 2 ceasuri dupa care plec acasa ca se face maine.
ps. daca are cineva onduspoonuri prafuite pe acasa astept mp-uri

-
grey-wolf
- veteran

rine scrie:kingofbeasts scrie:desi nu e tocmai o noutate am gasit veriga lipsa in lantul nalucilor , cea care se plaseaza intre lingura si vobler.
Aici aveti o prezentare facuta chiar de autorul (designerul) nalucii despre care (spre rusinea mea) abia acum am aflat ca a fost designer la Mepps.
http://www.tacklewarehouse.com/icast08. ... e=SEBSPOON
si acum intrebare :
are cineva idee de unde ar putea fi achizitionata pe la noi

cum e baieti?
au trecut aproape doi ani si s a lasat praful, dupa vajaiala de atunci.
a prins multi pescari la vremea respectiva.
acum, cum mai e ?
uitata prin truse?

daca le ai de vinzare ( onduspoon ) poti sa imi trimiti pe privat ce ai si la ce pret ! nu ma feresc sa cumpar , pot fi si second hand ca nu ma deranjaza
valabil si pentru alti posesori care vor sa scape de beleaua de a le tine degeaba in trusa .
un locuitor la mia de km² ! pamintul ne va suporta mai usor !
-
ranga
- veteran

bogdan82 scrie:
pflueger patriarh - mainshaft din titan ... mega usoara, revolutionara ... etc ... au aparut cred vreo 10 de vanzare intr-o saptamana pe-aci
si or sa mai apara..
(ce face reclama din om..)