veriga lipsa

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
PsiHo
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de PsiHo » 25 Oct 2010, 01:22

nu stiu daca am postat bine, dar totusi intreb aici!
exista vrun topic cu site-uri din afara tarii..scrise de voi,cei care ati dat comenzi?
ma uit pe cabelas la niste voblere de la salmo..si sunt 8$ la noi 21 lei !!
Multumesc si scuze pt Off....Topic
PS: n-o sa mai postez, imi place ENORM numarul de mesaje postate de catre mine :twisted:

crysst
veteran
veteran

Mesaj de crysst » 27 Oct 2010, 09:20

am primit confirmarea din sua ca au ajuns (in sua la cel care le-a comandat pentru mine) variantele mai mici pentru jucaria asta lingura-vobler nr 1 si 2, vor fi disponibile in cel putin 5 culori, atunci cand vor ajunge la mine voi pune pretul si fotografiile la un topic de vanzari.

kingofbeasts
veteran
veteran

Mesaj de kingofbeasts » 27 Oct 2010, 09:59

apropo de onduspoon. am avut primul rezultat la cea argintie. desi spre surprinderea mea a fost o marlita doar putin peste 1kg care a dat in ea de parca n-ar mai fi vazut mancare de o luna. ceea ce avand in vedere dimensiunea lingurii ma face sa cred ca cele mai micute(nr.1 si 2) ar fi mai potrivite pentru primavara. pe langa marlita asta, am mai avut un rateu de zile mari tot la cea argintie. dupa cum s-a simtit in bat a fost o caracalina din categoria gabarit depasit.
de mentionat ca ambele au atacat pe o recuperare in stil jerking cu pauze scurte si ambele au luat-o pe ridicare imediat dupa pauza.
dupa umila mea parere ar fi fost utila inca o ancora pe la mijloc la marimea 3. ramane sa o mai testam ca dupa o singura partida e cam prematur sa ma pronunt.

kingofbeasts
veteran
veteran

Mesaj de kingofbeasts » 27 Oct 2010, 10:13

ps. cei care ati luat minunea (dintre primele aduse de crysst), postati si modul de recuperare pe care ati avut rezultate sau macar atacuri. nu de alta dar daca tot am dat banii pe ele macar sa le si exploatam cu folos.

crysst
veteran
veteran

Mesaj de crysst » 27 Oct 2010, 10:37

ma bucur ca ai rezultate, la cum se misca chiar m-ar fi mirat sa nu se bage in seama stiuca....si eu am prins la culoare perch dar recuperata liniar incet...bucata pe la 2 kg.

em2k
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de em2k » 27 Oct 2010, 16:31

PsiHo scrie:nu stiu daca am postat bine, dar totusi intreb aici!
exista vrun topic cu site-uri din afara tarii..scrise de voi,cei care ati dat comenzi?
ma uit pe cabelas la niste voblere de la salmo..si sunt 8$ la noi 21 lei !!
Multumesc si scuze pt Off....Topic
PS: n-o sa mai postez, imi place ENORM numarul de mesaje postate de catre mine :twisted:
8 USD ? Pai ... 8 dolari sunt cu 3 ron mai mult decat pretul care ziceai ca e in Romania. Nesocotind transportul, taxe vamale, comision - cum se practica - iesi super avantajos daca iti iei salmo din state. Tinand cont ca se produc in Europa gandeste-te unde sunt mai ieftine.
Siteuri sunt, gramada. Google it.
01010001

crysst
veteran
veteran

Mesaj de crysst » 27 Oct 2010, 16:34

azi pleaca jucariile nr 1 si 2 din sua....in 10 zile le cam astept...am vazut cateva culori deosebite...in total imi vin 26 bucati.

crysst
veteran
veteran

Mesaj de crysst » 11 Noi 2010, 11:11

au ajuns jucariile, diseara o sa fac cateva poze si voi pune un anunt la rubrica vanzari.

crysst
veteran
veteran

Mesaj de crysst » 11 Noi 2010, 17:53

rine
veteran
veteran

Re: veriga lipsa

Mesaj de rine » 13 Iun 2012, 21:33

kingofbeasts scrie:desi nu e tocmai o noutate am gasit veriga lipsa in lantul nalucilor , cea care se plaseaza intre lingura si vobler.
Aici aveti o prezentare facuta chiar de autorul (designerul) nalucii despre care (spre rusinea mea) abia acum am aflat ca a fost designer la Mepps.
http://www.tacklewarehouse.com/icast08. ... e=SEBSPOON
si acum intrebare :
are cineva idee de unde ar putea fi achizitionata pe la noi :?:
cum e baieti?
au trecut aproape doi ani si s a lasat praful, dupa vajaiala de atunci.
a prins multi pescari la vremea respectiva.
acum, cum mai e ?
uitata prin truse? :roll:

Scrie răspuns