Vaselina mulinete
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
- edi_curiosul
- veteran
- edi_curiosul
- veteran
nu s-a inteles, e alegerea fiecaruia ce consumabile foloseste, Castrol sau NicuLube
eu aleg Castrol, dc? pt ca asta aleg, dc aleg asta? pt ca in reclama zice de Castrol ca e cel mai bun!
mg si cu NicuLube, nu doar pt masina, mg si pt mulineta, mg si pt poarta, mg si pt cartofi prajiti, mg aruncat si in canal...
eu aleg Castrol, dc? pt ca asta aleg, dc aleg asta? pt ca in reclama zice de Castrol ca e cel mai bun!
mg si cu NicuLube, nu doar pt masina, mg si pt mulineta, mg si pt poarta, mg si pt cartofi prajiti, mg aruncat si in canal...
- philiphito
- utilizator constant

asta cu ulei "bunica"si margarina sau ce-o fi aia--e tare rau!!
succes la uns cu" bunica"!!poate o si incalziti la aragaz inainte de folosire pt ca riscul de oxidare si incleiere e mare tare !!!
cat despre mulineta care merge cu vaselina ordinara --nu va contrazic!!
merge cu orice vaselina pt mecanica fina chiar mai mult de 2 ani!!insa oxideaza mai repede--vaselina se innegreste si innegreste si toate piesele in jur,,roti melcate,zincate,,calareti,bucse ,,,etc !!
nu a spus nimeni ca nu MERGE o mulineta cu vaselina de rulmenti sau ulei "de masina de cusut"!!
omul insa cerea vaselina de mulinete!!!
Toate cele bune!!

Sanebunesc.....era plina Timisoara de magazine de rulmenti si piese auto, ba chiar si reprezentanta SKF pe Brancoveanu, o filiala de la unguri.
Asta inca din anii 90. Sint convins ca nu au disparut toate, ba chiar le gasesti in toate marile orase.
Acu iau concediu imediat si vin sa vi le gasesc...ok???
Pagini Aurii mai e , sa mergi la punct fix sau a disparut si aia?
Biata tarisoara mea , a ramas fara vaselina, acum cind e mai mare nevoie de ea...

Asta inca din anii 90. Sint convins ca nu au disparut toate, ba chiar le gasesti in toate marile orase.
Acu iau concediu imediat si vin sa vi le gasesc...ok???

Pagini Aurii mai e , sa mergi la punct fix sau a disparut si aia?
Biata tarisoara mea , a ramas fara vaselina, acum cind e mai mare nevoie de ea...

prea mult caz se face pe tema asta, orice vaselina de uz comun, de calitate, sintetica sau minerala, este foarte buna la angrenajele mulinetei.
in orice magazin specializat de rulmenti sau piese auto gasesti la cutie vaselina de calitate.
la rulmenti cate-o picatura de ulei fin.
in orice magazin specializat de rulmenti sau piese auto gasesti la cutie vaselina de calitate.
la rulmenti cate-o picatura de ulei fin.
Michael va recomanda Regulamentul forumului
Hai dom'le'ti bati joc de noi ?Michael scrie:orice vaselina de uz comun, de calitate, sintetica sau minerala, este foarte buna la angrenajele mulinetei.

Pana o sa avem si in Romanica vaselina de calitate.........dam comenzi in America , pentru 10gr .
Prea complicati mai suntem , da'ma dracu'.....
- edi_curiosul
- veteran
-
- veteran
edy are dreptate
castrol e vaselina ok
eu folosesc la mecanisme fine cam 60 de kg pe an
un pic grafitata
chestiile speciale cu 10-20 g tubul sunt fumuri de pescari
aceleasi atributii le are doar pretul si reclama e diferita
gen asta e dedicata pentru
......