...putin colofoniu (sacaz) pe spigot ...kingofbeasts scrie:si daca tot suntem la mufe blocate m-ar interesa si pe mine cum sa fac sa blochez una![]()
...

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
...putin colofoniu (sacaz) pe spigot ...kingofbeasts scrie:si daca tot suntem la mufe blocate m-ar interesa si pe mine cum sa fac sa blochez una![]()
...
kingofbeasts scrie:si daca tot suntem la mufe blocate m-ar interesa si pe mine cum sa fac sa blochez una![]()
m-am saturat sa tot verific mufarea la 15-20 de lansari ca sa nu-mi arunc varfu'-n apa.
Deci, ce-i ce-ati patit sa vi se blocheze poate detaliati putin cum ati reusit blocajul![]()
semlecangheorghe scrie:kingofbeasts scrie:si daca tot suntem la mufe blocate m-ar interesa si pe mine cum sa fac sa blochez una![]()
m-am saturat sa tot verific mufarea la 15-20 de lansari ca sa nu-mi arunc varfu'-n apa.
Deci, ce-i ce-ati patit sa vi se blocheze poate detaliati putin cum ati reusit blocajul![]()
Un strat fin de devcon
Practic..cand am ajuns pe balta si am mufat lanseta ...temperatura era f scazuta ... 0-1 grad pe acolo (la un moment dat aveam particule de gheata pe textil) ..pe la un 8 dimineata a iesit soarele si nici nu s-a mai ascuns(temperatura ajungand mai tarziu pe la 16-17grade)..asadar lanseta s-a incalzit relativ repede.. ma gandesc ca din moment ce am reusit s-o demufez racind-o.. ai putea sa faci o schema asemanatoare.. o mufezi si o racesti tot asa cu un spray.. apoi o incalzesti cu un foen ceva.. s-ar putea sa mearga dar eu n-as incerca asta..ci as prefera sa o mufez puternic... ori faci ca panait nour si bagi ceara pe spigotkingofbeasts scrie:si daca tot suntem la mufe blocate m-ar interesa si pe mine cum sa fac sa blochez una![]()
mariush scrie:semlecangheorghe scrie:kingofbeasts scrie:si daca tot suntem la mufe blocate m-ar interesa si pe mine cum sa fac sa blochez una![]()
Un strat fin de devcon
detaliaza te rog un pic ca uite ce-i aici:
http://www.devcon.com/products/products ... and=Devcon
sunt si eu interesat.
semlecangheorghe scrie:mariush scrie:semlecangheorghe scrie:... acetona.....
...dupa mai bine de 24 de ore si incercari repetate de demufare ( 2 persoane , apa rece , aer cald...) , am reusit cu gheatabogdan82 scrie:... toti zic ca faza cu gheata n-are nicio logica, dar functioneaza ...