Va rog un sfat pentru demufarea lansetei.
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Re: Va rog un sfat pentru demufarea lansetei.
Pe care parte a mufei ai pulverizat?
- stefanflorin
- veteran
tavistan scrie:Pe care parte a mufei ai pulverizat?

Urasc atarnatorii!
Bravos musiu! si tu ai decat o bila alba pentru perspicacitate!
Gandeam ca poate poti da pe tronsonul-tata in zona imediat inainte de mufare (logica imi spune ca pe asta as vrea sa-l contract oleaca sau poti da pe mufa mama - aceeasi logica mi-ar fi spus ca daca contract segmentul asta suplimentar instalatia se va strangula si mai tare... dar se pare ca fizica functioneaza mai subtil decat mintea mea.... nah, vroiam si eu decat o lamurire...

Gandeam ca poate poti da pe tronsonul-tata in zona imediat inainte de mufare (logica imi spune ca pe asta as vrea sa-l contract oleaca sau poti da pe mufa mama - aceeasi logica mi-ar fi spus ca daca contract segmentul asta suplimentar instalatia se va strangula si mai tare... dar se pare ca fizica functioneaza mai subtil decat mintea mea.... nah, vroiam si eu decat o lamurire...

Eu dau cu cearã pe mufe (frec cu o lumanare) si nu am avut niciodata probleme, nici cu demufarea si nici cu slabitul in timpul pescuitului.
Invata din greselile altora pentru ca nu vei trai destul ca sa le faci tu pe toate.
http://www.kanciclub.webs.com
http://www.kanciclub.webs.com
- legionarul
- junior
pe cea de deasupratavistan scrie:Pe care parte a mufei ai pulverizat?

"daca te doare-n cot de tot...vezi ca le-ai devenit complice.."
Multzam fain! Prohibitie usoara! 

- legionarul
- junior
avec plaisir musiu.. prohibitie usoara si tie 

"daca te doare-n cot de tot...vezi ca le-ai devenit complice.."
- modigliani
- veteran
Trateaz-o putin cu aer cald . Nu neaparat cu termosuflanta , e suficient un foen . Vezi daca merge . Teoretic ar trebui .panait nour scrie:Lanseta a ramas intepenitanu o mai pot demufa.
....neavand de treaba am uns spigotul cu ceara http://www.totalfishing.ro/ceara-cormor ... -9633.html ,am tras trei de ea... si n-am reusit s-o desfacem.
Va rog dati-mi un sfat , nu vreau o lanseta de 8'6''dintr-o bucata
Cu respect.Nour.
- kingofbeasts
- veteran
si daca tot suntem la mufe blocate m-ar interesa si pe mine cum sa fac sa blochez una
m-am saturat sa tot verific mufarea la 15-20 de lansari ca sa nu-mi arunc varfu'-n apa.
Deci, ce-i ce-ati patit sa vi se blocheze poate detaliati putin cum ati reusit blocajul

m-am saturat sa tot verific mufarea la 15-20 de lansari ca sa nu-mi arunc varfu'-n apa.
Deci, ce-i ce-ati patit sa vi se blocheze poate detaliati putin cum ati reusit blocajul

cand foloseam un bat de fibra de sticla, d-ala din piata la care intra varful in cotor, pateam des sa sara varful in apa, eu tin minte ca rezolvam asta infasurand varful cu banda izolatoare pe portiunea de mufare, dupa care o dezlipeam si ramanea ceva adeziv acolo care tinea mufa sa nu scape, la sfarsit rasuceam putin si iesea varful usor